روحی, وحید, اسماعیل زاده, انیسه. (1392). اثر غلظت و زمان محلولپاشی اسید جیبرلیک بر ترکیدگی میوه انار (Punica granatum L.) رقم ملس اصفهان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), 310-317. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.26388
وحید روحی; انیسه اسماعیل زاده. "اثر غلظت و زمان محلولپاشی اسید جیبرلیک بر ترکیدگی میوه انار (Punica granatum L.) رقم ملس اصفهان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 3, 1392, 310-317. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.26388
روحی, وحید, اسماعیل زاده, انیسه. (1392). 'اثر غلظت و زمان محلولپاشی اسید جیبرلیک بر ترکیدگی میوه انار (Punica granatum L.) رقم ملس اصفهان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), pp. 310-317. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.26388
روحی, وحید, اسماعیل زاده, انیسه. اثر غلظت و زمان محلولپاشی اسید جیبرلیک بر ترکیدگی میوه انار (Punica granatum L.) رقم ملس اصفهان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 27(3): 310-317. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.26388