آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,996
تعداد مقالات20,510
تعداد مشاهده مقاله25,676,887
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,492,197

1.

مطالعه تغییرات عملکرد برگ سبز و کیفیت چای سیاه در شیوه‌های متفاوت برداشت دستی

صفحه 227-234
شیوا روفی‌گری حقیقت؛ احمد شیرین فکر؛ کلثوم چراغی

2.

مقایسه رشد، غلظت عناصر غذایی و میزان اسانس دو رقم ریحان (Ocimum basilicum) بومی ایران در دو سیستم کشت هیدروپونیک و آکواپونیک

صفحه 235-246
حمیدرضا روستا؛ سمیه عرب پور

3.

اثرات دی‌اکسید‌کربن و رژیم‌‌های نوری بر صفات آناتومیکی و فیزیولوژیکی سه رقم گل بنفشه (Viola tricolor) در شرایط گلخانه‌ای

صفحه 247-258
محمود شور؛ زهرا کریمیان؛ مرتضی گلدانی

4.

ارزیابی دلایل سرخشکیدگی و زردی زود هنگام درختان چنار (platanus sp.) در شهر مشهد با استفاده از تجزیه رگرسیون مکانی (GGE biplot)

صفحه 259-274
امیر لکزیان؛ ولی فیضی اصل؛ علی تهرانی فر؛ اکرم حلاج نیا؛ حدیثه رحمانی؛ پیام پاکدل؛ سید هدایت محسنی؛ آرزو طالبی

5.

بررسی اثر زمان برداشت بر برخی متغیرهای حسی ارقام بومی تابستانه سیب طی دوره نگهداری در انبار سرد

صفحه 275-285
حسن حاج نجاری؛ مهدی عشقی حسن‌آبادی

6.

ارزیابی دورۀ پذیرش کلاله در چند رقم هلو در شرایط گرده افشانی کنترل شده در مزرعه و آزمایشگاه

صفحه 286-294
شبنم فخیم رضایی؛ جعفر حاجی لو

7.

بررسی اثرات دور آبیاری و نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه شنبلیله (Trigonella foenum-graecum L.)

صفحه 295-300
رضا برادران؛ محسن شخمگر؛ غلامرضا موسوی؛ الیاس آرزمجو

8.

ارزیابی خسارت سرمای بهاره در تیپ‌های مختلف ارقام بادام و زردآلو

صفحه 301-309
جلیل دژم‌پور

9.

اثر غلظت و زمان محلول‌پاشی اسید جیبرلیک بر ترکیدگی میوه انار (Punica granatum L.) رقم ملس اصفهان

صفحه 310-317
وحید روحی؛ انیسه اسماعیل زاده

10.

تاثیر اسانس برخی گیاهان دارویی و پوشش پلی‌اتیلنی بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار (رقم شیشه‌کپ)

صفحه 318-325
یحیی سلاح ورزی؛ علی تهرانی فر

11.

بررسی تاثیر غلظت های مختلف اسید سالیسیلیک و دماهای متفاوت بر ماندگاری، کیفیت پس از برداشت و فعالیت آنتی‌اکسیدانی میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) رقم "لاسگردی"

صفحه 326-334
الهام اردکانی؛ غلامحسین داوری نژاد؛ مجید عزیزی

12.

امکان‌سنجی استفاده از جذب اشعه ایکس به عنوان یک روش غیر مخرب برای تعیین برخی از شاخص های کیفی میوه انار

صفحه 335-341
فرهاد سلمانی زاده؛ سید مهدی نصیری؛ مجید راحمی؛ عبدالعباس جعفری

13.

تاثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه ورا بر خصوصیات کیفی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه انگور رقم قزل ازوم

صفحه 342-349
لیلا احدی

14.

بررسی واکنش های فیزیولوژیکی دو پایه مرکبات به تنش شوری درون شیشه ای

صفحه 350-357
فریبرز حبیبی؛ محمد اسماعیل امیری

15.

abstract

صفحه 27-40

16.

تصویر جلد نشریه



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب