اردکانی, الهام, داوری نژاد, غلامحسین, عزیزی, مجید. (1392). بررسی تاثیر غلظت های مختلف اسید سالیسیلیک و دماهای متفاوت بر ماندگاری، کیفیت پس از برداشت و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) رقم "لاسگردی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), 326-334. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.26390
الهام اردکانی; غلامحسین داوری نژاد; مجید عزیزی. "بررسی تاثیر غلظت های مختلف اسید سالیسیلیک و دماهای متفاوت بر ماندگاری، کیفیت پس از برداشت و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) رقم "لاسگردی"". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 3, 1392, 326-334. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.26390
اردکانی, الهام, داوری نژاد, غلامحسین, عزیزی, مجید. (1392). 'بررسی تاثیر غلظت های مختلف اسید سالیسیلیک و دماهای متفاوت بر ماندگاری، کیفیت پس از برداشت و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) رقم "لاسگردی"', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), pp. 326-334. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.26390
اردکانی, الهام, داوری نژاد, غلامحسین, عزیزی, مجید. بررسی تاثیر غلظت های مختلف اسید سالیسیلیک و دماهای متفاوت بر ماندگاری، کیفیت پس از برداشت و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) رقم "لاسگردی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 27(3): 326-334. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.26390