احدی, لیلا. (1392). تاثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه ورا بر خصوصیات کیفی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه انگور رقم قزل ازوم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), 342-349. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.26392
لیلا احدی. "تاثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه ورا بر خصوصیات کیفی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه انگور رقم قزل ازوم". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 3, 1392, 342-349. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.26392
احدی, لیلا. (1392). 'تاثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه ورا بر خصوصیات کیفی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه انگور رقم قزل ازوم', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), pp. 342-349. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.26392
احدی, لیلا. تاثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه ورا بر خصوصیات کیفی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه انگور رقم قزل ازوم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 27(3): 342-349. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.26392