اصغری, محمدرضا, اصغری, فرهاد. (1393). بررسی اثر اسیدسالیسیلیک، کیتوسان و زمان نگهداری بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی توتفرنگی رقم «سلوا» پس از برداشت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(2), 167-176. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.39346
محمدرضا اصغری; فرهاد اصغری. "بررسی اثر اسیدسالیسیلیک، کیتوسان و زمان نگهداری بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی توتفرنگی رقم «سلوا» پس از برداشت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 2, 1393, 167-176. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.39346
اصغری, محمدرضا, اصغری, فرهاد. (1393). 'بررسی اثر اسیدسالیسیلیک، کیتوسان و زمان نگهداری بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی توتفرنگی رقم «سلوا» پس از برداشت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(2), pp. 167-176. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.39346
اصغری, محمدرضا, اصغری, فرهاد. بررسی اثر اسیدسالیسیلیک، کیتوسان و زمان نگهداری بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی توتفرنگی رقم «سلوا» پس از برداشت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 28(2): 167-176. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.39346