آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,622,804
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,993,395

1.

تاثیر تراکم بوته و آرایش کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد گل گاوزبان ایرانی (Echium amoenum Fisch. & Mey.) در استان گیلان

صفحه 135-143
داریوش عشوری؛ سیدعلی نورحسینی؛ محمدنقی صفرزاده

2.

بررسی امکان ریزازدیادی درون‌شیشه‌ای گیاه کاکل‌زری Pseudohandelia umbellifera (Boiss.) Tzvel

صفحه 144-153
عسکر غنی؛ علی تهرانی فر؛ ولی اله قاسمی؛ سمیرا هاتفی

3.

بررسی کارایی مارکر اسکار SCC8 درشناسایی ارقام و نتاج بیدانه انگور

صفحه 154-158
مصطفی عالی‌فر؛ علی عبادی؛ محمدرضا فتاحی مقدم نوقابی

4.

بررسی شاخص‌های میوه در اکوتیپ‌های سیب گلاب در استان خراسان رضوی

صفحه 159-166
شادی عطار؛ غلامحسین داوری نژاد؛ سید حسین نعمتی

5.

بررسی اثر اسیدسالیسیلیک، کیتوسان و زمان نگهداری بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم «سلوا» پس از برداشت

صفحه 167-176
محمدرضا اصغری؛ فرهاد اصغری

6.

اثر هرس و تغذیه بر برخی خصوصیات کمی و کیفی انار (Punica granatum L.) رقم رباب

صفحه 177-184
عبدالعلی حسامی؛ محمدرضا پورقیومی؛ سعادت ساریخانی خرمی

7.

اثر تیمار هیومیک‌اسید و نانوذرات نقره در افزایش عمر پس از برداشت گل شاخه بریده مریم رقم «سینگل»

صفحه 185-191
مجید امانی‌بِنی؛ عبداله حاتم زاده؛ علی نیکبخت؛ محمود قاسم نژاد؛ سارا نیکخواه‌بهرامی؛ سهراب داورپناه

8.

بررسی خودناسازگاری و تعیین بهترین گرده‌دهنده بــه رقم «اصفهان»

صفحه 192-198
حسن اکبری

9.

اثر ریزوباکتر های محرک رشد گیاه و مقادیر مختلف کمپوست قارچ بر عملکرد گل و خصوصیات بنه ی زعفران (Crocus sativus L.) در یک سیستم زراعی ارگانیک

صفحه 199-208
پرویز رضوانی مقدم؛ محمد بهزاد امیری؛ حمیدرضا احیایی

10.

واکنش خصوصیات رشدی کدو خورشتی (Cucurbita pepo var. rada) به خاکپوش رنگی و فاصله کشت

صفحه 209-217
حمیده فاطمی؛ حسین آرویی؛ مجید عزیزی؛ سید حسین نعمتی

11.

بررسی اثر اتانول و متانول بر برخی صفات کمی و کیفی گل شاخه بریده میخک (Dianthus caryophyllus cv. ‘Sensi’)

صفحه 218-227
شنو امینی؛ مصطفی عرب؛ مجید راحمی؛ عبدالرحمان رحیمی

12.

مقایسه کاربرد پوتریسین و تیمار گرمایی بر کیفیت انبارمانی دو رقم گلابی «شاه میوه» و «اسپادونا»

صفحه 228-235
مصباح بابالار؛ مرجان السادات حسینی؛ محمدعلی عسکری چشمه؛ سهراب داورپناه

13.

مقایسه خواص آنتی‌اکسیدانی 21 توده جعفری بومی ایران در شرایط اهواز

صفحه 236-244
زیبا بیراوند؛ ناصر عالم زاده انصاری؛ موسی موسوی؛ عباس کوهپایگانی

14.

کاهش خسارت تنش خشکی با کاربرد 5–آمینولوولونیک اسید درگیاه فلفل دلمه‌ای (Capsicum annuum L. cv. Red Bell Pepper)

صفحه 245-251
زهرا خزائی؛ محمد سیاری؛ مهدی صیدی

15.

اثر زمان برداشت و عمر انبارمانی بر کیفیت میوه پرتقال خونی رقم «مورو» (Citrus sinensis cv. Moro)

صفحه 252-259
مهسا همدانی؛ حسین مرادی؛ علی قنبری

16.

بهبود خصوصیات رشد ونموی، عملکرد و کیفیت پس ازبرداشت گل همیشه بهار (Calendula officinalis cv. Crysantha) تحت تاثیر محلول پاشی هیومیک اسید

صفحه 260-268
محمد جواد نظری دلجو؛ ندا الهویردیزاده

17.

اثر اسید جیبرلیک و حلقه برداری بر خصوصیات پومولوژیکی میوه انگور رقم عسکری

صفحه 269-276
حسین افشاری؛ صادق ساجدی؛ حسین حکم آبادی

18.

abstract


19.

تصویر جلد نشریه



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب