خزائی, زهرا, سیاری, محمد, صیدی, مهدی. (1393). کاهش خسارت تنش خشکی با کاربرد 5–آمینولوولونیک اسید درگیاه فلفل دلمهای (Capsicum annuum L. cv. Red Bell Pepper). سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(2), 245-251. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.39409
زهرا خزائی; محمد سیاری; مهدی صیدی. "کاهش خسارت تنش خشکی با کاربرد 5–آمینولوولونیک اسید درگیاه فلفل دلمهای (Capsicum annuum L. cv. Red Bell Pepper)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 2, 1393, 245-251. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.39409
خزائی, زهرا, سیاری, محمد, صیدی, مهدی. (1393). 'کاهش خسارت تنش خشکی با کاربرد 5–آمینولوولونیک اسید درگیاه فلفل دلمهای (Capsicum annuum L. cv. Red Bell Pepper)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(2), pp. 245-251. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.39409
خزائی, زهرا, سیاری, محمد, صیدی, مهدی. کاهش خسارت تنش خشکی با کاربرد 5–آمینولوولونیک اسید درگیاه فلفل دلمهای (Capsicum annuum L. cv. Red Bell Pepper). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 28(2): 245-251. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.39409