1-اصغری م.، بابالار م.، طلایی ع.، و خسروشاهی ا. 1385. تأثیر استفاده از اسیدسالیسیلیک بر فعالیت آنتی اکسیدانی، تولید اتیلن و فرآیند پیری، آلودگی های قارچی و برخی صفات کیفی میوه توت فرنگی رقم سلوا. رساله دکتری. دانشکده کشاورزی. دانشگاه تهران. 171 صفحه.
2-اصغری مرجانلو ا.، مستوفی ی.، و زمانی ذ. 1386. مقایسه اثر نورUV-C و برخی از اسانسهای گیاهی بر کیفیت پس از برداشت و کنترل پوسیدگی خاکستری توت فرنگی رقم سلوا. پایاننامه کارشناسیارشد. دانشگاه علوم باغبانی و گیاهپزشکی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران.
3-زکائی خسروشاهی م.ر. و اثنی عشری م. 1378. اثر کاربرد پوترسین بر عمر پس از برداشت میوه های توت فرنگی، زرد آلو، هلو و گیلاس. نشریه علوم وفنون کشاورزی و منابع طبیعی سال12، 219:45-228
4-مظاهری تیرانی م.، منوچهری کلانتری خ. و حسیبی ن. 1387. مطالعه اثر متقابل اتیلن و سالیسیلیک اسید بر القاء تنش اکسیداتیو و مکانیسم های مقاومت به آن در گیاهان کلزا. زیست شناسی ایران جلد21،3: 421-432.
5-Harker F.R., Gunson F.A., and Jaeger S.R. 2003. The case for fruit quality: an interpretive review of consumer attitudes, and preferences for apples: Review article. Postharvest Biology and Technology, 28:333-347.
6-Kazemi M., Aran M., and Zamani S. 2011. Effect of Salicylic acid Treatment on quality characteristics of apple fruit during storage. Plant physiology, 6(2):113-119.
7-Khan A.S., Singh Z., Abbasi N.A., and Swinny E.E. 2008. Pre or post-harvest application of putrescine and low temperature storage affect fruit ripening and quality of Angelino plum. Science of food and Agriculture, 88:1686-1695.
8-Martinez-Romero D., Valero D., Serrano M., and Riquelme F. 1999. Effects of postharvest putrescine and calcium treatments on reducing mechanical damage and polyamines and ABA levels during lemon storage. Science of food and Agriculture, 79:1589–1595.
9-Martinez-Romero D., Valero D., Serrano M., Burlo F., Carbonell A., Burgos L., and Riquelme F. 2000. Exogenous polyamines and gibberellic acid effects on peach (Prunus persica L.) storability improvement. Food Science and Technology, 65:288–294.
10-Pistocchi R., Bagni N., and Creus J.A. 1987. Polyamine uptake in carrot cell cultures. Plant Physiology, 84:374 -380
11-Popova L., Pancheva T., and Uzunova A. 1997. Salicylic acid: properties, biosynthesis and physiological role. Plant Physiology. 23:85-93.
12-Ramin A.A., Honardan F., Alam Rajavi M., and Pour Shafiei Z. 2009 .Effects of exogenous polyamine, salicylic acid and ascorbic acid on postharvest longevity and quality of cucumber fruits. Abstracts Book, 6th International Postharvest symposium, 8-12 April, Antalya, Turkey.256 pages.
14- Raskin I. 1992b. Salicylates, a New Plant Hormone. Journal of Plant Physiology. 99:799-80315
13-Valero D., Martinez-Romero D., and Serrano M. 2002. The role of polyamines in the improvement of the shelf life of fruit. Food Science and Technology, 13: 228-234.
15-Zhang Y., Chen K.S., Zhang S., and Ferguson I. 2003 .The role of salicylic acid in postharvest ripening of kiwifruit postharvest Biology and Technology, 28:67-74.