1.

بررسی تأثیر سطوح مختلف و دفعات محلولپاشی نانوکود فارمکس بر رشد و نمو و مواد مؤثره بابونه آلمانی (Matricaria recutita L.)

صفحه 435-445
سمانه محمدی؛ مجید عزیزی

2.

استفاده مجدد از خاک پوششی مصرف شده واحدهای پرورش قارچ دکمه‌ای

صفحه 446-452
سعید نادی؛ محمد فارسی؛ سید حسین نعمتی؛ حسین آرویی؛ غلامحسین داوری نژاد

3.

تأثیرکودهای آلی و سوپرجاذب آب بر خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشمیائی سیب‌زمینی رقم ‘مارفونا’ در کرمانشاه

صفحه 453-463
نریمان رشیدی؛ عیسی ارجی؛ محمد گردکانه؛ عبدالکریم کاشی

4.

بررسی اثر اسید سالیسیلیک و کلریدکلسیم بر عمر انباری، ویژگی‌های کیفی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی میوه هلو رقم ’آمسدن‘ پس از برداشت

صفحه 464-478
غلامحسین داوری‌نژاد؛ سکینه عارفخانی؛ مجید عزیزی؛ مهدی زارعی

5.

اثر تیمارهای داشت و پس از برداشت اسیدسالیسیلیک و پوتریسین بر برخی فاکتورهای کیفی میوه سیب رقم ’گرانی اسمیت‘

صفحه 479-486
مصباح بابالار؛ آرزو عسگرپور؛ محمد علی عسگری

6.

بررسی ترکیبات مؤثره و اثرات ضد باکتریایی اسانس کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff) و کلپوره (Teucrium polium) بر برخی از پاتوژن‌های مواد غذایی

صفحه 487-495
منصور مشرقی؛ مجید عزیزی؛ فاطمه عروجعلیان؛ ناصر شاه طهماسبی

7.

تأثیر روش‌های کاربرد سولفات روی (چال‌کود، تزریق در تنه و محلول‌پاشی) بر بهبود ویژگی‌های کمی و کیفی انگور (Vitis vinifera cv Askari)

صفحه 496-504
مهدی حسینی فرهی؛ کرم اله گودرزی

8.

تأثیر ساکارز و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و کیفیت پس از برداشت گل شاخه بریده آلسترومریا (Alstroemeria cv. Stratus)

صفحه 505-516
زیبا محمدی؛ سید نجم الدین مرتضوی

9.

تأثیر گونه‌های مختلف قارچ میکوریزا بر عملکرد دو رقم سیب‌زمینی در شرایط کنترل شده

صفحه 517-523
سعید خانی نژاد؛ حمید رضا خزاعی؛ جعفر نباتی؛ محمد کافی

10.

بررسی اثر ترکیبات آمینواسیدی، فولویک اسید و استروئیدی در انگور دیم خلیلی

صفحه 524-534
محمد سعید تدین؛ غلامرضا معافپوریان؛ ندا مفتون آزاد

11.

تأثیر غلظت‌های مختلف سلنیوم بر عملکرد و ویژگی‌های فیزیولوژیکی کلم تکمه‌ای (Brassica oleracea var. Gemmifera)

صفحه 535-543
رزیتا خادمی آستانه؛ سید جلال طباطبائی؛ صاحبعلی بلندنظر

12.

اثر تنش خشکی بر خصوصیات مرفولوژیک و فیزیولوژیک چمن بومی علف گندمی بیابانی (Agropyron desertorum)و چمانواش بلند (arundinaceae Schreb. Festuca)

صفحه 544-553
امیر صادقی؛ نعمت اله اعتمادی؛ محبوبه شمس؛ فاطمه نیازمند

13.

ارزیابی کاربرد پوشش و متیل‏سالیسیلات در میزان کیفیت و آسیب سرمایی پرتقال خونی ’مورو‛ در سردخانه

صفحه 554-564
سونیا جمالی؛ ولی ربیعی؛ جواد فتاحی ‏مقدم

14.

اثر آبیاری یک‌طرفه بر تغییر شاخص‌های تنش خشکی، تغذیه، فعالیت آنتی اکسیدانی و فتوسنتزی گوجه‌فرنگی رقم ’ فالکاتو‘

صفحه 565-575
مریم حقیقی؛ مریم مظفریان

15.

اثر افزودن چند ماده آلی در بستر کشت برشاخص‌های رشدی شب بوگلدانی (Matthiola incana cv. Column Crimson)

صفحه 576-583
مهسا صالحی؛ نعمت اله اعتمادی؛ ناصر هنرجو؛ مهرداد جعفرپور

16.

کاربرد نشانگرهای ریزماهواره جهت شناسایی و ثبت ارقام گردو

صفحه 584-593
محسن مردی؛ مهرشاد زین العابدینی؛ روح اله حق جویان؛ سید حسین جمالی؛ سید مجتبی خیام نکوئی؛ عبدالرضا کاوند؛ کریم احمدی؛ لیلا صادقی؛ علی اکبر لونی؛ طیبه کرمی؛ صغری خوشکام

17.

واکنش فیزیولوژیکی گلابی درگزی(Pyrus Communis cv. Dargazi) به تنش شوری (کلرید سدیم) در شرایط درون شیشه ای

صفحه 594-599
فاطمه ظفری؛ محمد اسماعیل امیری؛ علی وطن پور ازغندی

18.

abstract

. .

19.

تصویرجلد نشریه

. .


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.