1- بوطالبی ع.، بهروزنام ب. و پشنگه ز. 1391. اثر اسید سالیسیلیک در القای مقاومت به سرمازدگی. کنترل پوسیدگی و حفظ کیفیت میوه لیمو شیرین (Citrus limetta). مجله علوم باغبانی ایرن 43: 216-211.
2- اثنی عشری م. و زکایی خسرو شاهی م. 1387. پلی آمینها و علوم باغبانی. انتشارات دانشگاه بوعلی سینا. همدان.
3- اثنی عشری م. و زکایی خسروشاهی م. 1387. فیزیولوژِی و تکنولوژی پس از برداشت. انتشارات دانشگاه بوعلی سینا. همدان.
4- دولتآبادیان آ، مدرس ثانوی ع. و اعتمادی ف. 1387. اثر پیش تیمار اسید سالیسیلیک بر جوانهزنی بذر aestivumTriticum در شرایط تنش. مجله زیستشناسی ایران 21:11-4.
5- زارعی ح.، شریفانی م.، رضوی ا.، و مقصودلو ی.1384. بررسی اثر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر عمر انباری پرتقال تاپسون. مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی12: 45-37.
6- سیاری م.، بابالار م.، و کلانتری س. 1390. تأثیر کاربرد اسید سالیسیلیک بر افزایش مقاومت به سرمازدگی. ظرفیت آنتیاکسیدانی و کیفیت انار رقم رباب فارس طی سرد انباری. مجله علوم باغبانی ایران 42: 347-339.
7- شجاع آ.، قاسمنژاد م.، و مرتضوی س. 1390. تغییرات ظرفیت آنتیاکسیدانی و کیفیت پس از برداشت میوه پرتقالهای تامسون ناول و خونی طی انبارداری. مجله علوم باغبانی 25: 155-147.
8- صفیزاده م.، و راحمی م. 1379. مقایسه نوع انبار و پیچیدن در کاهش وزن میوه پرتقال. مجله علوم و فنون باغبانی ایران 1:82-71.
9- عدولی ب.، و گلعین ب. 1390. داشت مرکبات، انتشارات نوین پویا، تنکابن
10- عشورنژاد م.، و قاسم نژاد م. 1391. اثر بستهبندی با فیلم و انبارداری سرد برکیفیت نگهداری و عمر انبارمانی میوه ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران 7:102-95.
11- فتاحیمقدم ج.، حمیداوغلی ی.، فتوحیقزوینی ر.، قاسمنژاد م.، و بخشی د. 1390. ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی پوست برخی ارقام تجاری مرکبات. نشریه علوم باغبانی 25: 217-211.
12- فتوحیقزوینی ر.، و فتاحی مقدم ج. 1389. پرورش مرکبات در ایران. دانشگاه گیلان. رشت.
13- قاسمنژاد م.، بابالار م.، و مستوفی ی. 1387. اثر جاسمونات و متیلسالیسیلات در کاهش سرمازدگی و پوسیدگی میوههای گریپفروت مارش و پرتقال تامسون تولید شده در شمال و جنوب کشور. مجله علوم کشاورزی ایران 39: 79-71.
14- میردهقان س. 1388. تأثیر ژل آلوئهورا و بستهبندی با پلاستیکهای نانو بر کیفیت قسمت خوراکی میوه انار. ششمین کنگره علوم باغبانی ایران.
15- Alferez F., and Jacqueline K.B. 2004. Postharvest peel pitting at non-chilling temperatures ingrapefruit is promoted by changes from low tohigh relative humidity during storage. Postharvest Biology and Technology, 32: 79–87.
16- Alferez F. 2005. Low relative humidity at harvest and before storage at high humidity influence the severity of postharvest peel pitting in citrus. Horticultural Science, 130(2):225–231.
17- Azzareollo E., Mugnai S., and Pandolfi C. 2009. Comparing image (fractal analysis) and electrochemical (impedance spectroscopy and electrolyte leakage) techniques for the assessment of the freezing tolerance in olive. Trees, 23:159–167.
18- Ben- Yehoshua Sh., Peretz J., Moran R., Lavie B., and Kim J.J. 2001. Reducing the incidence of superficial flavedonecrosis (noxan) of ‘Shamouti’ oranges (Citrus sinensis, Osbeck). Postharvest Biology and Technology, 22:19 – 27.
19- Chen J.Y., Wen P.F., Kong W.F., Pan Q.H., Zhan J.C., Li J.M., Wan S.B., and Huang W.D. 2006. Effect of salicylic acid on phenylpropanoids and phenylalanine ammonia-lyase in harvested grape berries. Postharvest Biology and Technology, 40: 64-72.
20- Chien P.J., Sheu F., and Lin H.R. 2007. Coating citrus (Murcotttangor) fruit with low molecular weight chitosan increases postharvest quality and shelf life. Food Chemistry, 100:1160–1164.
21- Ding C.K., Wang C.Y., Gross K.C., and Smith D.L. 2001. Reduction of chilling injury and transcript accumulation of heat shock proteins in tomato fruit by methyl jasmonate and methyl salicylate. Plant Science, 161: 1153–1159.
22- Ding C.K., Wang C.Y., Gross K.C., and Smith D.L. 2002. Jasmonate and salicylate induce the expression of pathogenesis-related-protein genes and increase resistance to chilling injury in tomato fruit. Planta, 214: 895–901.
23- Fung R.W., Wang C.Y., Smith D.L., Gross K.C., and Tian M. 2004. MeSA and MeJA increase steady–state transcript levels of alternative oxidase and resistance against chilling injury in sweet peppers, Plant science. 166: 711-719.
24- Hagenmaier R., and Goodner K. 2002. Storage of ‘Marsh’ grapefruit and ‘Valencia’ oranges with different coatings. Proceedings of the Florida State Horticultural Society, 115: 303– 308.
25- Han J., Tian S.P., Meng X.H., and Ding Z.H. 2006. Response of physiologic metabolism and cell structures in mango fruits to exogenous methyl salicylate under low temperature stress. PhysiologiaPlantarum, 128: 125–133.
26- Hana J., Tian S., Menga X., and Ding Z. 2006. Response of pHysiologic Meabolism and cell structures in mango fruit to exogenous Methyl salicylate under low-temperature stress. PhysiologiaPlantarum, 128: 125–133.
27- Hodges D., Mark J., De Long M., Charles F., Forney R., and Prange K. 1999. Improving the thiobarbituric acid-reactive-substances assay for estimating lipid peroxidation in plant tissues containing anthocyanin and other interfering compounds. Planta, 207: 604±611.
28- Hu Q., Fang Y., Yang Y., and Ma N. 2011. Effect of nanocomposite-based packaging on postharvest quality of ethylene treated kiwifruit during and storage. Food research international, 44:1589-1596.
29- KalantariKh M., and Oloumi H. 2005. Study the effects of cdcl2 on lipid peroxida antioxidant compounds content in brassic. Science and technology, 29, no. A1.
30- Klimezak I., and Malecka M. 2006. Effect of storage on the content of polyphenols, vitamin C and the antioxidant activity of orange juices. Food Composition and Analysis, 20: 313-322.
31- Lee H.S., and Coa T. 1999. Vitamin C in frozen, fresh squeezed, unpasteurized, polyethylene-bottled orange juice astorage study. Food Chemistry, 65: 165-168.
32- LoScalzo R., Innoccari T., Summa C., Morelli R., and Rapisarda P. 2004. Effect of thermal treatment on antioxidant and antiradical activity of blood orange juice. Food Chemistry, 85: 41-47.
33- McCollum T.G., and McDonald R.E. 1991. Electrolyte leakage, respiration and ethylene production as indices of chilling injury in grapefruit. Scientia Horticulturae, 26: 1191-1192.
34- McHugh, T.H. and J.M. Krochta. 1994. Permeability properties of edible films. In Edible Filmsmand Coatings to Improve Food Quality. J.M. Krochta, E. Baldwin and M.O. Nisperos-Carriedo (eds), Technomic Publishing Co., Lancaster, PA
35- Meyers K.J., Watkins C.B., Pritts M.P., and Liu R.H. 2003.Antioxidant and antiproliferative activities of strawberries. Agricultural and Food Chemistry, 51: 6887-6892.
36- Paolo R., and Marisol L.B. 2008. Effect of cold storage on vitamin C, phenolics and antioxidant activity of five orange genotypes (Citrus sinensis (L.) Osbeck). Postharvest Biology and Technology, 49: 348-354.
37- Porat R., Batia W., Lea C., Avinoam D., and Nehemia A. 2004. Reduction of postharvest rind disorders in citrus fruitby modified atmosphere packaging. Postharvest Biology and Technology, 33: 35–43.
38- Porat R., Pavoncello D., Peretz J., Ben-Yehoshua S., and Lurie S. 2000. Effects of various heat treatments on the induction ofcold tolerance and on the postharvest qualities of ‘Star Ruby’ grapefruit. Postharvest Biology and Technology, 18: 159–165.
39- Rapisarda P., Bianco M.L., Pannuzzo p., and Timpanaro N. 2008.Effect of cold storage on vitamin C, phenolics and antioxidant activityof five orange genotypes [Citrus sinensis (L.) Osbeck]. Postharvest Biology and Technology, 49: 348–354.
40- Sayyari M., Bablar M., and Kalantari S. 2011.Vapour treatments with Methyl salicylate or Methyl gasmonate alleviated chilling injury and enhanced antioxidant potential during postharvest storage of pomegranates. food chemistry, 124: 964-970.
41- Shafiee M., Taghavi T.S., and Babalar M. 2010. Addition of salicylic acid to nutrient solution combined with postharvest treatments (hot water, salicylic acid, and calcium dipping) improved postharvest fruit quality of strawberry. ScientiaHorticulturae, 124: 40–45.
42- Soleimani Aghdam M. 2011. Methylsalicylate affects the quality of Hayward kiwifruts during storage at low- temperature, Agricultural Science, 3( 2).
43- Tavarini S., Remorini D., and Massai R. 2007. Antioxidant capacity, ascorbic acid, total phenols and carotenoids change during harvest and after storage of Hayward kiwifruit. Food Chemistry, 107:282-288.
44- Tomas-Barberan F.A., Gil M.I., Cremin P., Waterhouse A.L., Hess-Pierce B., Kader A.A. 2001. HPLC–DAD-ESIMS analysis of phenolic compounds in nectarines, peaches, and plums. Food Chemistry, 49: 4748–4760.
45- Wang L., Chen S., Kong W., Li, S., and Archbold D. 2006. Salicylic acid pretreatment alleviates chilling injury and affects the antioxidant system and heat shock proteins of peaches during cold storage. Postharvest Biology and Technology, 41: 244-251.
46- Wrolstad R.E. 1976. Color and pigment analysis in fruit products. Station Bull. 621.Agric. Exp.Sta.Oregon Sta. University. Corvallis, OR, USA.
47- Zhang C., and Tian, S. 2009. Crucial contribution ofmembrane lipids’ unsaturation to acquisition of chilling-tolerance in peach fruit stored. Food Chemistry, 115: 405–411.
48- Zisheng L., Chen C. and Xie J. 2011. Effect of salicylic acid treatment on alleviating postharvest chilling injury of ‘Qingnai’ plum fruit. Postharvest Biology and Technology, 62: 115–120.