پاکباطن, سحر, کریمی, مهدی, الهامی راد, امیرحسین, شیخ الاسلامی, زهرا. (1394). تأثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(1), 31-40. doi: 10.22067/ifstrj.v11i1.45433
سحر پاکباطن; مهدی کریمی; امیرحسین الهامی راد; زهرا شیخ الاسلامی. "تأثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 1, 1394, 31-40. doi: 10.22067/ifstrj.v11i1.45433
پاکباطن, سحر, کریمی, مهدی, الهامی راد, امیرحسین, شیخ الاسلامی, زهرا. (1394). 'تأثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(1), pp. 31-40. doi: 10.22067/ifstrj.v11i1.45433
پاکباطن, سحر, کریمی, مهدی, الهامی راد, امیرحسین, شیخ الاسلامی, زهرا. تأثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(1): 31-40. doi: 10.22067/ifstrj.v11i1.45433