آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,005
تعداد مقالات20,901
تعداد مشاهده مقاله44,047,724
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,025,326

1.

بهینه سازی فرمولاسیون تولید نوشیدنی تخمیری ماست میوه‌ای با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحه 1-12
ام البنین علی زاده گودرزی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ هاشم پورآذرنگ

2.

جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمش‌های عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگی‌های مورفولوژیکی و مولکولی

صفحه 13-21
محبوبه سرابی جماب؛ فخری شهیدی؛ احمدرضا بهرامی؛ سید علی مرتضوی؛ محمدرضا نصیری؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ مرضیه حسینی نژاد

3.

بررسی روش‌های مختلف نگهداری و بسته‌بندی قارچ دکمه‌ای سفید برای افزایش دوره ماندگاری

صفحه 22-30
ناصر صداقت؛ نفیسه واحدی

4.

تأثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی

صفحه 31-40
سحر پاکباطن؛ مهدی کریمی؛ امیرحسین الهامی راد؛ زهرا شیخ الاسلامی

5.

اثر پری‌بیوتیک‌ها بر تولید ترکیبات ضدمیکروبی از لاکتوباسیلوس‌ها علیه پروتئوس میرابیلیس (سویه ATCC 7002 و سویه PTCC 1076)

صفحه 41-47
لیلا گودرزی؛ روحا کسری کرمانشاهی

6.

تأثیر پیش‌تیمارهای بلانچینگ و مایکروویو بر خواص کیفی سرخ‌کرده برش‌های کدو مسمایی (L .Cucurbita pepo)

صفحه 48-55
نینا دلیری؛ فریبا زینالی؛ محسن اسمعیلی

7.

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی سین‌بیوتیک سویا

صفحه 56-62
عزیز همایونی؛ رضا رضایی مکرم؛ شراره نوروزی؛ علیرضا دهناد؛ علی برخورداری

8.

بررسی تأثیر عصاره چوبک به‌عنوان جایگزین سفیده تخم‌مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی

صفحه 63-76
حجت کاراژیان؛ وحید کیهانی

9.

بهینه‌سازی شرایط تولید کف پایدار چغندر قرمز (Beta vulgaris L) با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحه 77-87
محبت محبی؛ الهام مهدیان

10.

تأثیر بسته‌های نانوکامپوزیت بر خواص کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم سانتارزا

صفحه 88-99
صلاح فهیمی نیا؛ لطفعلی ناصری

11.

بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک

صفحه 100-106
رضا فرهوش؛ محمد شاهدی؛ علی شریف

12.

پیش‌بینی محتوی رطوبت میوه کیوی در خشک‌کن خلاء با استفاده از روش شبکه عصبی مصنوعی

صفحه 107-117
حسین مجیدزاده؛ باقر عمادی؛ عبدلعلی فرزاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب