1.

بهینه سازی فرمولاسیون تولید نوشیدنی تخمیری ماست میوه ای با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحه 1-12
ام البنین علی زاده گودرزی؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ هاشم پورآذرنگ

2.

جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمش های عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگی های مورفولوژیکی و مولکولی

صفحه 13-21
محبوبه سرابی جماب؛ فخری شهیدی؛ احمدرضا بهرامی؛ سید علی مرتضوی؛ محمدرضا نصیری؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ مرضیه حسینی نژاد

3.

بررسی روش‌های مختلف نگهداری و بسته‌بندی قارچ دکمه‌ای سفید برای افزایش دوره ماندگاری

صفحه 22-30
ناصر صداقت؛ نفیسه واحدی

4.

تأثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی

صفحه 31-40
سحر پاکباطن؛ مهدی کریمی؛ امیرحسین الهامی راد؛ زهرا شیخ الاسلامی

5.

اثر پری بیوتیک‌ها بر تولید ترکیبات ضد میکروبی از لاکتوباسیلوس‌ها علیه پروتئوس میرابیلیس(سویه ATCC 7002 و سویه PTCC 1076)

صفحه 41-47
لیلا گودرزی؛ روحا کسری کرمانشاهی

6.

تأثیر پیش تیمارهای بلانچینگ و مایکروویو بر خواص کیفی سرخ کرده برش‌های کدو مسمایی (L .Cucurbita pepo)

صفحه 48-55
نینا دلیری؛ فریبا زینالی؛ محسن اسمعیلی

7.

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی سین بیوتیک سویا

صفحه 56-62
عزیز همایونی؛ رضا رضایی مکرم؛ شراره نوروزی؛ علیرضا دهناد؛ علی برخورداری

8.

بررسی تاثیر عصاره چوبک به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی

صفحه 63-76
حجت کاراژیان؛ وحید کیهانی

9.

بهینه سازی شرایط تولید کف پایدار چغندرقرمز (Beta vulgaris L) با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحه 77-87
محبت محبی؛ الهام مهدیان

10.

تأثیر بسته های نانوکامپوزیت بر خواص کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم سانتارزا

صفحه 88-99
صلاح فهیمی نیا؛ لطفعلی ناصری

11.

بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک

صفحه 100-106
رضا فرهوش؛ محمد شاهدی؛ علی شریف

12.

پیش بینی محتوی رطوبت میوه کیوی در خشک کن خلاء با استفاده از روش شبکه عصبی مصنوعی

صفحه 107-117
حسین مجیدزاده؛ باقر عمادی؛ عبدلعلی فرزاد


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.