آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,120
تعداد مقالات21,950
تعداد مشاهده مقاله93,955,821
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,585,597
کاراژیان, حجت, کیهانی, وحید. (1394). بررسی تأثیر عصاره چوبک به‌عنوان جایگزین سفیده تخم‌مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(1), 63-76. doi: 10.22067/ifstrj.v11i1.43951
حجت کاراژیان; وحید کیهانی. "بررسی تأثیر عصاره چوبک به‌عنوان جایگزین سفیده تخم‌مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 1, 1394, 63-76. doi: 10.22067/ifstrj.v11i1.43951
کاراژیان, حجت, کیهانی, وحید. (1394). 'بررسی تأثیر عصاره چوبک به‌عنوان جایگزین سفیده تخم‌مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(1), pp. 63-76. doi: 10.22067/ifstrj.v11i1.43951
کاراژیان, حجت, کیهانی, وحید. بررسی تأثیر عصاره چوبک به‌عنوان جایگزین سفیده تخم‌مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(1): 63-76. doi: 10.22067/ifstrj.v11i1.43951


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب