آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,994
تعداد مقالات20,833
تعداد مشاهده مقاله40,238,203
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,431,065
کاراژیان, حجت, کیهانی, وحید. (1394). بررسی تأثیر عصاره چوبک به‌عنوان جایگزین سفیده تخم‌مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(1), 63-76. doi: 10.22067/ifstrj.v11i1.43951
حجت کاراژیان; وحید کیهانی. "بررسی تأثیر عصاره چوبک به‌عنوان جایگزین سفیده تخم‌مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 1, 1394, 63-76. doi: 10.22067/ifstrj.v11i1.43951
کاراژیان, حجت, کیهانی, وحید. (1394). 'بررسی تأثیر عصاره چوبک به‌عنوان جایگزین سفیده تخم‌مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(1), pp. 63-76. doi: 10.22067/ifstrj.v11i1.43951
کاراژیان, حجت, کیهانی, وحید. بررسی تأثیر عصاره چوبک به‌عنوان جایگزین سفیده تخم‌مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(1): 63-76. doi: 10.22067/ifstrj.v11i1.43951


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب