دلیری, نینا, زینالی, فریبا, اسمعیلی, محسن. (1394). تأثیر پیش تیمارهای بلانچینگ و مایکروویو بر خواص کیفی سرخ کرده برش‌های کدو مسمایی (L .Cucurbita pepo). سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(1), 48-55. doi: 10.22067/ifstrj.v11i1.43950
نینا دلیری; فریبا زینالی; محسن اسمعیلی. "تأثیر پیش تیمارهای بلانچینگ و مایکروویو بر خواص کیفی سرخ کرده برش‌های کدو مسمایی (L .Cucurbita pepo)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 1, 1394, 48-55. doi: 10.22067/ifstrj.v11i1.43950
دلیری, نینا, زینالی, فریبا, اسمعیلی, محسن. (1394). 'تأثیر پیش تیمارهای بلانچینگ و مایکروویو بر خواص کیفی سرخ کرده برش‌های کدو مسمایی (L .Cucurbita pepo)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(1), pp. 48-55. doi: 10.22067/ifstrj.v11i1.43950
دلیری, نینا, زینالی, فریبا, اسمعیلی, محسن. تأثیر پیش تیمارهای بلانچینگ و مایکروویو بر خواص کیفی سرخ کرده برش‌های کدو مسمایی (L .Cucurbita pepo). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(1): 48-55. doi: 10.22067/ifstrj.v11i1.43950


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.