آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,256
تعداد مشاهده مقاله19,704,976
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,052,750
مرتضوی, سید علی, میلانی, الناز, معین فرد, مرضیه. (1394). ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگی‌های فیزیکوشمیایی و حسی فرآورده در طول دوره رسیدگی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(2), 140-151. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i2.47042
سید علی مرتضوی; الناز میلانی; مرضیه معین فرد. "ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگی‌های فیزیکوشمیایی و حسی فرآورده در طول دوره رسیدگی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 2, 1394, 140-151. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i2.47042
مرتضوی, سید علی, میلانی, الناز, معین فرد, مرضیه. (1394). 'ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگی‌های فیزیکوشمیایی و حسی فرآورده در طول دوره رسیدگی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(2), pp. 140-151. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i2.47042
مرتضوی, سید علی, میلانی, الناز, معین فرد, مرضیه. ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگی‌های فیزیکوشمیایی و حسی فرآورده در طول دوره رسیدگی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(2): 140-151. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i2.47042


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب