آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,078
تعداد مقالات21,470
تعداد مشاهده مقاله55,901,813
تعداد دریافت فایل اصل مقاله23,196,548
مرتضوی, سید علی, میلانی, الناز, معین فرد, مرضیه. (1394). ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگی‌های فیزیکوشمیایی و حسی فرآورده در طول دوره رسیدگی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(2), 140-151. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i2.47042
سید علی مرتضوی; الناز میلانی; مرضیه معین فرد. "ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگی‌های فیزیکوشمیایی و حسی فرآورده در طول دوره رسیدگی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 2, 1394, 140-151. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i2.47042
مرتضوی, سید علی, میلانی, الناز, معین فرد, مرضیه. (1394). 'ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگی‌های فیزیکوشمیایی و حسی فرآورده در طول دوره رسیدگی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(2), pp. 140-151. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i2.47042
مرتضوی, سید علی, میلانی, الناز, معین فرد, مرضیه. ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگی‌های فیزیکوشمیایی و حسی فرآورده در طول دوره رسیدگی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(2): 140-151. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i2.47042


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب