آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,163
تعداد مقالات22,342
تعداد مشاهده مقاله99,856,030
تعداد دریافت فایل اصل مقاله40,830,157
مرتضوی, سید علی, میلانی, الناز, معین فرد, مرضیه. (1394). ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگی‌های فیزیکوشمیایی و حسی فرآورده در طول دوره رسیدگی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(2), 140-151. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i2.47042
سید علی مرتضوی; الناز میلانی; مرضیه معین فرد. "ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگی‌های فیزیکوشمیایی و حسی فرآورده در طول دوره رسیدگی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 2, 1394, 140-151. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i2.47042
مرتضوی, سید علی, میلانی, الناز, معین فرد, مرضیه. (1394). 'ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگی‌های فیزیکوشمیایی و حسی فرآورده در طول دوره رسیدگی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(2), pp. 140-151. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i2.47042
مرتضوی, سید علی, میلانی, الناز, معین فرد, مرضیه. ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگی‌های فیزیکوشمیایی و حسی فرآورده در طول دوره رسیدگی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(2): 140-151. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i2.47042


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب