1.

بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانینهای زرشک بی دانه (Berberis vulgaris var asperma)

صفحه 107-115
محمد فرهادی چیتگر؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی؛ فخری شهیدی

2.

مطالعه خواص ویسکوالاستیک و حرارتی صمغ دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum)

صفحه 116-128
محمدعلی حصاری نژاد؛ سید محمد علی رضوی؛ آرش کوچکی

3.

اثر عصاره رزماری پوشانده شده بر فیلم پلیمری (LDPE) در جلوگیری از فساد کره

صفحه 129-139
فائزه تفرشی؛ مجید جوانمرد؛ مریم فهیم دانش

4.

ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگی های فیزیکوشمیایی و حسی فراورده در طول دوره رسیدگی

صفحه 140-151
سید علی مرتضوی؛ الناز میلانی؛ مرضیه معین فرد

5.

بررسی اثر زیست توده ریزجلبک Spirulina platensis” “ بر کینتیک اسیدی شدن و ویژگی های ریزساختاری ماست

صفحه 152-160
سید امیر توکلی لاهیجانی؛ فخری شهیدی؛ مهدی وریدی؛ محبت محبی

6.

استخراج ترکیبات آنتوسیانینی و آنتی اکسیدانی پرچم گل زعفران به کمک فناوری امواج فراصوت

صفحه 161-170
رکسانه روحانی؛ سودابه عین افشار؛ ریحانه احمدزاده قویدل

7.

ارزیابی فاکتورهای موثر در تشکیل نانولیپوزوم های حاوی نایسین با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحه 171-180
سمیرا تیزچنگ؛ محمود صوتی خیابانی؛ رضا رضایی مکرم

8.

بررسی اثر مدت زمان نگهداری بر برخی پارامترهای کیفی (فیزیکی و مکانیکی) پرتقال رقم والنسیا

صفحه 181-190
علی اکبر دادور؛ مهدی خجسته پور؛ حسن صدرنیا

9.

سنتز و مطالعه خواص ساختاری، فیزیکی و ضد میکروبی اکسید روی و نانو کامپوزیت پلیمری (PVA/ZnO)جهت بسته بندی مواد غذایی

صفحه 191-199
الهام قاروی آهنگر؛ محمدحسین عباسپورفرد؛ ناصر شاه طهماسبی؛ مهدی خجسته پور

10.

بررسی تاثیر آنتی اکسیدان 4 هگزیل رزورسینول روی ملانوزیز در میگوی پرورشی (Litopenaeus vannamei) در انجماد

صفحه 200-210
مینا سیف زاده؛ علی اصغر خانی پور

11.

اثر عوامل محیطی بر روی خواص ضدلیستریایی نایسین

صفحه 211-217
میرحسن موسوی؛ نسیم شاویسی

12.

مقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی رازک با هومولون رازک بر استافیلوکوکوس اورئوس، لیستریامونوسیتوژنز، سالمونلا انتریکاو انتروباکتروآئروژنز

صفحه 218-224
علی محمدی ثانی؛ مریم اعظمی؛ مسعود یاورمنش


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.