آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,977
تعداد مقالات20,299
تعداد مشاهده مقاله23,493,316
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,567,934
بادپا, عبدالغفور, احمد, صغیر. (1394). اثر محصولات پروتئین آب‌پنیر بر روی ویژگی‌های میکروبیولوژیکی سوسیس امولسیون گوشت بوفالو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(3), 260-272. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.44328
عبدالغفور بادپا; صغیر احمد. "اثر محصولات پروتئین آب‌پنیر بر روی ویژگی‌های میکروبیولوژیکی سوسیس امولسیون گوشت بوفالو". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 3, 1394, 260-272. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.44328
بادپا, عبدالغفور, احمد, صغیر. (1394). 'اثر محصولات پروتئین آب‌پنیر بر روی ویژگی‌های میکروبیولوژیکی سوسیس امولسیون گوشت بوفالو', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(3), pp. 260-272. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.44328
بادپا, عبدالغفور, احمد, صغیر. اثر محصولات پروتئین آب‌پنیر بر روی ویژگی‌های میکروبیولوژیکی سوسیس امولسیون گوشت بوفالو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(3): 260-272. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.44328


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب