بادپا, عبدالغفور, احمد, صغیر. (1394). اثر محصولات پروتئین آبپنیر بر روی ویژگیهای میکروبیولوژیکی سوسیس امولسیون گوشت بوفالو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(3), 260-272. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.44328
عبدالغفور بادپا; صغیر احمد. "اثر محصولات پروتئین آبپنیر بر روی ویژگیهای میکروبیولوژیکی سوسیس امولسیون گوشت بوفالو". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 3, 1394, 260-272. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.44328
بادپا, عبدالغفور, احمد, صغیر. (1394). 'اثر محصولات پروتئین آبپنیر بر روی ویژگیهای میکروبیولوژیکی سوسیس امولسیون گوشت بوفالو', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(3), pp. 260-272. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.44328
بادپا, عبدالغفور, احمد, صغیر. اثر محصولات پروتئین آبپنیر بر روی ویژگیهای میکروبیولوژیکی سوسیس امولسیون گوشت بوفالو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(3): 260-272. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.44328