تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,875 |
تعداد مقالات | 19,720 |
تعداد مشاهده مقاله | 12,103,609 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,651,814 |
1. | سنتیک پخت و خشک کردن نان خشک: تأثیر سبوس و دما | |
صفحه 225-235 | ||
امیر سالاری؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ سید محمد علی رضوی | ||
2. | تقطیر مقاومتی اسانس از گیاه نعناع فلفلی: مقایسه با روشهای رایج تقطیر آبی | |
صفحه 236-246 | ||
محسن گواهیان؛ رضا فرهوش؛ عسگر فرحناکی؛ کتایون جاویدنیا؛ فخری شهیدی | ||
3. | پایش فرآیند آبگیری اسمزی میوه بِه توسط روش ابداعی ترکیب مدولهای شبکه عصبی-منطق فازی (FMNN-FL) | |
صفحه 247-259 | ||
مهدی ایرانی؛ مسعود شفافی؛ حسن ایرانی | ||
4. | اثر محصولات پروتئین آبپنیر بر روی ویژگیهای میکروبیولوژیکی سوسیس امولسیون گوشت بوفالو | |
صفحه 260-272 | ||
عبدالغفور بادپا؛ صغیر احمد | ||
5. | مهاجرت اجزاء الکترودهای حرارتی مقاومتی به درون غذا | |
صفحه 273-278 | ||
محسن زندی؛ نازیلا دردمه؛ سجاد پیرسا؛ هادی الماسی | ||
6. | تغییرات ریزساختاری در شیر تغلیظشده با شربت نشاسته در طول ذخیرهسازی طولانیمدت: یک مطالعه میکروسکوپ الکترونی | |
صفحه 279-284 | ||
آیگور سیمکو؛ آنا گنزدیلو؛ یولیا وینوگرادوا؛ ولنتیا پوپووا | ||