آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,979
تعداد مقالات20,711
تعداد مشاهده مقاله34,315,165
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,427,512

1.

سنتیک پخت و خشک کردن نان خشک: تأثیر سبوس و دما

صفحه 225-235
امیر سالاری؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ سید محمد علی رضوی

2.

تقطیر مقاومتی اسانس از گیاه نعناع فلفلی: مقایسه با روش‌های رایج تقطیر آبی

صفحه 236-246
محسن گواهیان؛ رضا فرهوش؛ عسگر فرحناکی؛ کتایون جاویدنیا؛ فخری شهیدی

3.

پایش فرآیند آبگیری اسمزی میوه بِه توسط روش ابداعی ترکیب مدول‌های شبکه عصبی-منطق فازی (FMNN-FL)

صفحه 247-259
مهدی ایرانی؛ مسعود شفافی؛ حسن ایرانی

4.

اثر محصولات پروتئین آب‌پنیر بر روی ویژگی‌های میکروبیولوژیکی سوسیس امولسیون گوشت بوفالو

صفحه 260-272
عبدالغفور بادپا؛ صغیر احمد

5.

مهاجرت اجزاء الکترودهای حرارتی مقاومتی به درون غذا

صفحه 273-278
محسن زندی؛ نازیلا دردمه؛ سجاد پیرسا؛ هادی الماسی

6.

تغییرات ریزساختاری در شیر تغلیظ‌شده با شربت نشاسته در طول ذخیره‌سازی طولانی‌مدت: یک مطالعه میکروسکوپ الکترونی

صفحه 279-284
آیگور سیمکو؛ آنا گنزدیلو؛ یولیا وینوگرادوا؛ ولنتیا پوپووا


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب