شهیدی, فخری, صادقی, علیرضا, صادقی, بلال. (1394). مدل‌سازی قوام خمیرترش و ارزیابی تاثیر آن بر ویژگی های نان حاصل از آردهای ایرانی به عنوان تابعی از شرایط تخمیر کشت آغازگر اختصاصی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(4), 296-308. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.50576
فخری شهیدی; علیرضا صادقی; بلال صادقی. "مدل‌سازی قوام خمیرترش و ارزیابی تاثیر آن بر ویژگی های نان حاصل از آردهای ایرانی به عنوان تابعی از شرایط تخمیر کشت آغازگر اختصاصی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 4, 1394, 296-308. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.50576
شهیدی, فخری, صادقی, علیرضا, صادقی, بلال. (1394). 'مدل‌سازی قوام خمیرترش و ارزیابی تاثیر آن بر ویژگی های نان حاصل از آردهای ایرانی به عنوان تابعی از شرایط تخمیر کشت آغازگر اختصاصی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(4), pp. 296-308. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.50576
شهیدی, فخری, صادقی, علیرضا, صادقی, بلال. مدل‌سازی قوام خمیرترش و ارزیابی تاثیر آن بر ویژگی های نان حاصل از آردهای ایرانی به عنوان تابعی از شرایط تخمیر کشت آغازگر اختصاصی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(4): 296-308. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.50576


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.