آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,607
تعداد مشاهده مقاله28,610,166
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,464,309
فرهوش, رضا, رضوی, سید محمد علی. (1394). ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال‌های سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن عمیق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(4), 309-318. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.38747
رضا فرهوش; سید محمد علی رضوی. "ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال‌های سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن عمیق". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 4, 1394, 309-318. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.38747
فرهوش, رضا, رضوی, سید محمد علی. (1394). 'ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال‌های سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن عمیق', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(4), pp. 309-318. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.38747
فرهوش, رضا, رضوی, سید محمد علی. ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال‌های سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن عمیق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(4): 309-318. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.38747


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب