آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,104
تعداد مقالات21,865
تعداد مشاهده مقاله92,526,460
تعداد دریافت فایل اصل مقاله27,703,208
فرهوش, رضا, رضوی, سید محمد علی. (1394). ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال‌های سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن عمیق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(4), 309-318. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.38747
رضا فرهوش; سید محمد علی رضوی. "ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال‌های سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن عمیق". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 4, 1394, 309-318. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.38747
فرهوش, رضا, رضوی, سید محمد علی. (1394). 'ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال‌های سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن عمیق', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(4), pp. 309-318. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.38747
فرهوش, رضا, رضوی, سید محمد علی. ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال‌های سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن عمیق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(4): 309-318. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.38747


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب