آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,545,908
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,645,701
فرهوش, رضا, رضوی, سید محمد علی. (1394). ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال‌های سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن عمیق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(4), 309-318. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.38747
رضا فرهوش; سید محمد علی رضوی. "ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال‌های سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن عمیق". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 4, 1394, 309-318. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.38747
فرهوش, رضا, رضوی, سید محمد علی. (1394). 'ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال‌های سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن عمیق', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(4), pp. 309-318. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.38747
فرهوش, رضا, رضوی, سید محمد علی. ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال‌های سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن عمیق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(4): 309-318. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.38747


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب