ابراهیمیان, ال ناز, بای بوردی, احمد, سیدی, سید محمد, محمدی کیا, رضا. (1394). تأثیر سطوح نیتروژن، روی و شوری آب بر عملکرد، شاخص های کیفی و جذب عناصر غذایی کلزا رقم Okapi. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(1), 120-126. doi: 10.22067/jag.v7i1.41758
ال ناز ابراهیمیان; احمد بای بوردی; سید محمد سیدی; رضا محمدی کیا. "تأثیر سطوح نیتروژن، روی و شوری آب بر عملکرد، شاخص های کیفی و جذب عناصر غذایی کلزا رقم Okapi". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 1, 1394, 120-126. doi: 10.22067/jag.v7i1.41758
ابراهیمیان, ال ناز, بای بوردی, احمد, سیدی, سید محمد, محمدی کیا, رضا. (1394). 'تأثیر سطوح نیتروژن، روی و شوری آب بر عملکرد، شاخص های کیفی و جذب عناصر غذایی کلزا رقم Okapi', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(1), pp. 120-126. doi: 10.22067/jag.v7i1.41758
ابراهیمیان, ال ناز, بای بوردی, احمد, سیدی, سید محمد, محمدی کیا, رضا. تأثیر سطوح نیتروژن، روی و شوری آب بر عملکرد، شاخص های کیفی و جذب عناصر غذایی کلزا رقم Okapi. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 7(1): 120-126. doi: 10.22067/jag.v7i1.41758