آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,155
تعداد مقالات22,242
تعداد مشاهده مقاله98,334,148
تعداد دریافت فایل اصل مقاله35,904,099
محترمی, فروغ, اسمعیلی, محسن, علیزاده خالد آباد, محمد, سیدین اردبیلی, سید مهدی. (1394). بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آب‎پنیر و اینولین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(4), 445-457. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.30710
فروغ محترمی; محسن اسمعیلی; محمد علیزاده خالد آباد; سید مهدی سیدین اردبیلی. "بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آب‎پنیر و اینولین". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 4, 1394, 445-457. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.30710
محترمی, فروغ, اسمعیلی, محسن, علیزاده خالد آباد, محمد, سیدین اردبیلی, سید مهدی. (1394). 'بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آب‎پنیر و اینولین', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(4), pp. 445-457. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.30710
محترمی, فروغ, اسمعیلی, محسن, علیزاده خالد آباد, محمد, سیدین اردبیلی, سید مهدی. بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آب‎پنیر و اینولین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(4): 445-457. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.30710


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب