آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,979
تعداد مقالات20,711
تعداد مشاهده مقاله34,320,986
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,428,214
محترمی, فروغ, اسمعیلی, محسن, علیزاده خالد آباد, محمد, سیدین اردبیلی, سید مهدی. (1394). بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آب‎پنیر و اینولین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(4), 445-457. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.30710
فروغ محترمی; محسن اسمعیلی; محمد علیزاده خالد آباد; سید مهدی سیدین اردبیلی. "بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آب‎پنیر و اینولین". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 4, 1394, 445-457. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.30710
محترمی, فروغ, اسمعیلی, محسن, علیزاده خالد آباد, محمد, سیدین اردبیلی, سید مهدی. (1394). 'بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آب‎پنیر و اینولین', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(4), pp. 445-457. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.30710
محترمی, فروغ, اسمعیلی, محسن, علیزاده خالد آباد, محمد, سیدین اردبیلی, سید مهدی. بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آب‎پنیر و اینولین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(4): 445-457. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.30710


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب