آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,005
تعداد مقالات20,901
تعداد مشاهده مقاله44,047,010
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,025,056
محترمی, فروغ, اسمعیلی, محسن, علیزاده خالد آباد, محمد, سیدین اردبیلی, سید مهدی. (1394). بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آب‎پنیر و اینولین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(4), 445-457. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.30710
فروغ محترمی; محسن اسمعیلی; محمد علیزاده خالد آباد; سید مهدی سیدین اردبیلی. "بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آب‎پنیر و اینولین". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 4, 1394, 445-457. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.30710
محترمی, فروغ, اسمعیلی, محسن, علیزاده خالد آباد, محمد, سیدین اردبیلی, سید مهدی. (1394). 'بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آب‎پنیر و اینولین', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(4), pp. 445-457. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.30710
محترمی, فروغ, اسمعیلی, محسن, علیزاده خالد آباد, محمد, سیدین اردبیلی, سید مهدی. بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آب‎پنیر و اینولین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(4): 445-457. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.30710


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب