آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,034
تعداد مقالات21,131
تعداد مشاهده مقاله47,626,641
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,488,430
صادقی, صمد, ولی زاده, رضا, ناصریان, عباسعلی, طهماسبی, عبدالمنصور. (1394). تعیین ارزش غذایی کاه گندم عمل آوری شده با سطوح متفاوت گاز و مایع آمونیاک با استفاده از روشهای تولید گاز و کیسه های نایلونی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(3), 257-266. doi: 10.22067/ijasr.v7i3.51513
صمد صادقی; رضا ولی زاده; عباسعلی ناصریان; عبدالمنصور طهماسبی. "تعیین ارزش غذایی کاه گندم عمل آوری شده با سطوح متفاوت گاز و مایع آمونیاک با استفاده از روشهای تولید گاز و کیسه های نایلونی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 3, 1394, 257-266. doi: 10.22067/ijasr.v7i3.51513
صادقی, صمد, ولی زاده, رضا, ناصریان, عباسعلی, طهماسبی, عبدالمنصور. (1394). 'تعیین ارزش غذایی کاه گندم عمل آوری شده با سطوح متفاوت گاز و مایع آمونیاک با استفاده از روشهای تولید گاز و کیسه های نایلونی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(3), pp. 257-266. doi: 10.22067/ijasr.v7i3.51513
صادقی, صمد, ولی زاده, رضا, ناصریان, عباسعلی, طهماسبی, عبدالمنصور. تعیین ارزش غذایی کاه گندم عمل آوری شده با سطوح متفاوت گاز و مایع آمونیاک با استفاده از روشهای تولید گاز و کیسه های نایلونی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 7(3): 257-266. doi: 10.22067/ijasr.v7i3.51513


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب