آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,971
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,839,382
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,853,521
صادقی, صمد, ولی زاده, رضا, ناصریان, عباسعلی, طهماسبی, عبدالمنصور. (1394). تعیین ارزش غذایی کاه گندم عمل آوری شده با سطوح متفاوت گاز و مایع آمونیاک با استفاده از روشهای تولید گاز و کیسه های نایلونی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(3), 257-266. doi: 10.22067/ijasr.v7i3.51513
صمد صادقی; رضا ولی زاده; عباسعلی ناصریان; عبدالمنصور طهماسبی. "تعیین ارزش غذایی کاه گندم عمل آوری شده با سطوح متفاوت گاز و مایع آمونیاک با استفاده از روشهای تولید گاز و کیسه های نایلونی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 3, 1394, 257-266. doi: 10.22067/ijasr.v7i3.51513
صادقی, صمد, ولی زاده, رضا, ناصریان, عباسعلی, طهماسبی, عبدالمنصور. (1394). 'تعیین ارزش غذایی کاه گندم عمل آوری شده با سطوح متفاوت گاز و مایع آمونیاک با استفاده از روشهای تولید گاز و کیسه های نایلونی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(3), pp. 257-266. doi: 10.22067/ijasr.v7i3.51513
صادقی, صمد, ولی زاده, رضا, ناصریان, عباسعلی, طهماسبی, عبدالمنصور. تعیین ارزش غذایی کاه گندم عمل آوری شده با سطوح متفاوت گاز و مایع آمونیاک با استفاده از روشهای تولید گاز و کیسه های نایلونی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 7(3): 257-266. doi: 10.22067/ijasr.v7i3.51513


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب