آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,078
تعداد مقالات21,475
تعداد مشاهده مقاله56,591,507
تعداد دریافت فایل اصل مقاله23,395,956
صادقی, صمد, ولی زاده, رضا, ناصریان, عباسعلی, طهماسبی, عبدالمنصور. (1394). تعیین ارزش غذایی کاه گندم عمل آوری شده با سطوح متفاوت گاز و مایع آمونیاک با استفاده از روشهای تولید گاز و کیسه های نایلونی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(3), 257-266. doi: 10.22067/ijasr.v7i3.51513
صمد صادقی; رضا ولی زاده; عباسعلی ناصریان; عبدالمنصور طهماسبی. "تعیین ارزش غذایی کاه گندم عمل آوری شده با سطوح متفاوت گاز و مایع آمونیاک با استفاده از روشهای تولید گاز و کیسه های نایلونی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 3, 1394, 257-266. doi: 10.22067/ijasr.v7i3.51513
صادقی, صمد, ولی زاده, رضا, ناصریان, عباسعلی, طهماسبی, عبدالمنصور. (1394). 'تعیین ارزش غذایی کاه گندم عمل آوری شده با سطوح متفاوت گاز و مایع آمونیاک با استفاده از روشهای تولید گاز و کیسه های نایلونی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(3), pp. 257-266. doi: 10.22067/ijasr.v7i3.51513
صادقی, صمد, ولی زاده, رضا, ناصریان, عباسعلی, طهماسبی, عبدالمنصور. تعیین ارزش غذایی کاه گندم عمل آوری شده با سطوح متفاوت گاز و مایع آمونیاک با استفاده از روشهای تولید گاز و کیسه های نایلونی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 7(3): 257-266. doi: 10.22067/ijasr.v7i3.51513


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب