1.

تأثیر تغذیه‌ای روغن سویای اکسید شده در تقابل با نقش آنتی اکسیدانی هسته انار بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای به روش آزمایشگاهی

صفحه 244-256
سید احسان غیاثی؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان

2.

تعیین ارزش غذایی کاه گندم عمل آوری شده با سطوح متفاوت گاز و مایع آمونیاک با استفاده از روشهای تولید گاز و کیسه های نایلونی

صفحه 257-266
صمد صادقی؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ عبدالمنصور طهماسبی

3.

ارزش تغذیه‌ای گیاه خار مریم برای گوسفند و تاثیر آن بر هضم مواد فیبری و پروتئینی

صفحه 267-277
علی مجدم؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی؛ صالح طباطبائی وکیلی

4.

تأثیرجیره‌های حاوی فرآورده های فرعی پسته ی تیمار شده با بیم الکترون، سود و پلی اتیلن گلایکول بر قابلیت هضم و عملکرد بره های پرواری زندی

صفحه 278-284
مسعود مرادی؛ احمد افضل زاده؛ مهدی بهگر؛ محمد علی نوروزیان

5.

گوارش‌پذیری مواد مغذی، فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای و عملکرد تولیدی در پاسخ به منبع دانه غله و مکمل روغن در جیره گاوهای شیری هلشتاین

صفحه 285-293
شهریار کارگر؛ غلام رضا قربانی؛ محمد خوروش

6.

اثرات لسیتین سویا، روغن سویا و چربی حیوانی بر عملکرد و بیان ژن SREBP-1 در جوجه‌های گوشتی

صفحه 294-304
احمد حسن آبادی؛ حسنا حاجاتی؛ مهری جوادی

7.

اثرات آنتی اکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران و سینه جوجه های گوشتی

صفحه 305-317
حسن صالح؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ رضا فرهوش؛ پوران ابریشم چی

8.

تأثیر استفاده از جاذب‌های معدنی و آلی بر عملکرد و وزن اندام‌های داخلی جوجه‌های گوشتی در آفلاتوکسیکوزیس تجربی

صفحه 318-328
بهنام حیدر پور؛ علی نوبخت

9.

اثر سطوح مختلف اسانس نعناع، لیمو، آویشن و زنیان بر عملکرد، فراسنجه های خونی و بیان ژن‏های لیپوژنیک کبدی در جوجه های گوشتی

صفحه 329-339
فرهاد صمدیان؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ زربخت انصاری پیراسرایی؛ حسین واثقی؛ فهیمه محمد نژاد؛ وحید واحدی

10.

برآورد ضریب همخونی و اثرات آن بر زنده‌مانی بره در جمعیت‌های مختلف گوسفند

صفحه 340-346
محمد الماسی؛ امیر رشیدی؛ محمد رزم کبیر؛ محمد مهدی غلام بابائیان

11.

برآورد پارامترهای ژنتیکی و محیطی صفات رشد و درصد مرگ و میردر بره‌های قره‌گل

صفحه 347-355
سید اکبر شیری؛ مجتبی طهمورث پور؛ محمد مهدی شریعتی

12.

مطالعه توزیع آماری اثرات QTL بر صحت ارزش های اصلاحی ژنومی برآورد شده با روش Bayesian

صفحه 356-363
نازنین محمودی؛ احمد آیت اللهی مهرجردی؛ محمود هنرور؛ علی اسماعیلی زاده کشکوئیه

13.

برآورد روند ژنتیکی، فنوتیپی و محیطی صفات وزن بدن در سنین مختلف در گوسفند لری

صفحه 364-372
زهرا یگانه پور؛ هدایت الله روشنفکر؛ جمال فیاضی؛ میرحسن بیرانوند؛ رضا پسندیده

14.

مطالعه تأثیر پربیوتیک مانان_الیگوساکارید و بتا-1و3 - گلوکان بر برخی شاخص های هماتولوژیکی و بیوشیمیایی سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 373-380
رضا اکرمی؛ فاطمه نوری؛ امیرحسین ناصری؛ مجید رازقی منصور

15.

چکیده انگلیسی مبسوط

صفحه 381-405
پژوهشهای علوم دامی ایران


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.