آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,949
تعداد مقالات20,096
تعداد مشاهده مقاله16,620,030
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,720,886
صمدیان, فرهاد, کریمی ترشیزی, محمد امیر, انصاری پیرسرائی, زربخت, واثقی, حسین, محمد نژاد, فهیمه, واحدی, وحید. (1394). اثر سطوح مختلف اسانس نعناع، لیمو، آویشن و زنیان بر عملکرد، فراسنجه های خونی و بیان ژن‏های لیپوژنیک کبدی در جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(3), 329-339. doi: 10.22067/ijasr.v7i3.30357
فرهاد صمدیان; محمد امیر کریمی ترشیزی; زربخت انصاری پیرسرائی; حسین واثقی; فهیمه محمد نژاد; وحید واحدی. "اثر سطوح مختلف اسانس نعناع، لیمو، آویشن و زنیان بر عملکرد، فراسنجه های خونی و بیان ژن‏های لیپوژنیک کبدی در جوجه های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 3, 1394, 329-339. doi: 10.22067/ijasr.v7i3.30357
صمدیان, فرهاد, کریمی ترشیزی, محمد امیر, انصاری پیرسرائی, زربخت, واثقی, حسین, محمد نژاد, فهیمه, واحدی, وحید. (1394). 'اثر سطوح مختلف اسانس نعناع، لیمو، آویشن و زنیان بر عملکرد، فراسنجه های خونی و بیان ژن‏های لیپوژنیک کبدی در جوجه های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(3), pp. 329-339. doi: 10.22067/ijasr.v7i3.30357
صمدیان, فرهاد, کریمی ترشیزی, محمد امیر, انصاری پیرسرائی, زربخت, واثقی, حسین, محمد نژاد, فهیمه, واحدی, وحید. اثر سطوح مختلف اسانس نعناع، لیمو، آویشن و زنیان بر عملکرد، فراسنجه های خونی و بیان ژن‏های لیپوژنیک کبدی در جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 7(3): 329-339. doi: 10.22067/ijasr.v7i3.30357


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب