صباغی, حسن, ضیایی فر, امان محمد, صادقی ماهونک, علیرضا, کاشانی نژاد, مهدی, میرزایی, حبیب الله. (1394). تخمین ضریب انتقال حرارت جابجایی به عنوان تابعی از نرخ کاهش آب طی فرآیند سرخ کردن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(4), 473-484. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.29653
حسن صباغی; امان محمد ضیایی فر; علیرضا صادقی ماهونک; مهدی کاشانی نژاد; حبیب الله میرزایی. "تخمین ضریب انتقال حرارت جابجایی به عنوان تابعی از نرخ کاهش آب طی فرآیند سرخ کردن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 4, 1394, 473-484. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.29653
صباغی, حسن, ضیایی فر, امان محمد, صادقی ماهونک, علیرضا, کاشانی نژاد, مهدی, میرزایی, حبیب الله. (1394). 'تخمین ضریب انتقال حرارت جابجایی به عنوان تابعی از نرخ کاهش آب طی فرآیند سرخ کردن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(4), pp. 473-484. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.29653
صباغی, حسن, ضیایی فر, امان محمد, صادقی ماهونک, علیرضا, کاشانی نژاد, مهدی, میرزایی, حبیب الله. تخمین ضریب انتقال حرارت جابجایی به عنوان تابعی از نرخ کاهش آب طی فرآیند سرخ کردن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(4): 473-484. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i11.29653


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.