آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,260
تعداد مشاهده مقاله19,756,032
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,087,774
عزیزی, مجید, صفایی, زینب, میرمصطفایی, سمیه, بلوریان, شادی, رحیمی, نگار. (1394). تأثیر موسیلاژ اسفرزه و اسانس آویشن شیرازی بر بار میکروبی و بهبود نگهداری هویج برش تازه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(3), 406-415. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.28162
مجید عزیزی; زینب صفایی; سمیه میرمصطفایی; شادی بلوریان; نگار رحیمی. "تأثیر موسیلاژ اسفرزه و اسانس آویشن شیرازی بر بار میکروبی و بهبود نگهداری هویج برش تازه". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 3, 1394, 406-415. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.28162
عزیزی, مجید, صفایی, زینب, میرمصطفایی, سمیه, بلوریان, شادی, رحیمی, نگار. (1394). 'تأثیر موسیلاژ اسفرزه و اسانس آویشن شیرازی بر بار میکروبی و بهبود نگهداری هویج برش تازه', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(3), pp. 406-415. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.28162
عزیزی, مجید, صفایی, زینب, میرمصطفایی, سمیه, بلوریان, شادی, رحیمی, نگار. تأثیر موسیلاژ اسفرزه و اسانس آویشن شیرازی بر بار میکروبی و بهبود نگهداری هویج برش تازه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 29(3): 406-415. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.28162


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب