1.

انتخاب پایه های رویشی بادام متحمل به تنش آبی براساس نشانگرهای مرفولوژیکی

صفحه 323-331
علی اکبر شکوهیان؛ غلامحسین داوری نژاد؛ علی تهرانی فر؛ علی ایمانی؛ علی رسولزاده

2.

تأثیر سطوح مختلف نیتروکسین و اسید هیومیک بر برخی ویژگی‌های کمی و اسانس گیاه دارویی زنیان (Carum copticum (L .)C .B . Clarke)

صفحه 321-341
کاظم برغمدی؛ شهلا نجفی

3.

اثر تلقیح گونه‌های قارچ میکوریز (AMF) بر رشد و مواد مؤثره نعناع فلفلی (Mentha piperita)

صفحه 342-348
مهدی محمودزاده؛ میرحسن رسولی صدقیانی؛ عباس حسنی؛ محسن برین

4.

بررسی رشد، درصد اسانس و اجزای تشکیل دهنده اسانس برخی از گونه‌های گیاه دارویی بومادران در شرایط آب و هوایی شوشتر در کشت پاییزه

صفحه 349-357
روزبه فرهودی؛ محمد امین مهرنیا

5.

اثر تغییر اقلیم بر روند تامین نیاز سرمایی گیاهان خزان‌دار (مطالعه موردی: استان همدان)

صفحه 358-367
علی اکبر سبزی پرور؛ رضا نوروز ولاشدی

6.

اثرات بستر پایه و مکمل‌های غذایی بر شاخص‌های رشدی قارچ صدفی فلوریدا (Pleurotus florida)

صفحه 368-376
فرشته ماکنالی؛ عبدالکریم کاشی؛ جمشید حکمتی

7.

تأثیرکاربرد سوپرجاذب در رژیم‌های مختلف آبیاری بر رنگیزه های فتوسنتزی و ارتباط آن با عملکرد دانه و اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum L.)

صفحه 377-387
علیرضا پیرزاد؛ رضا درویش زاده؛ عباس حسنی

8.

بررسی خصوصیات مورفولوژیکی، راندمان آب مصرفی و اسانس ریحان (Ocimum basilicum var. keshkeni luvelou) تحت تأثیر کاربرد برگ پنیرک و پلیمر سوپرجاذب

صفحه 388-396
سمیه بیگی؛ مجید عزیزی؛ سید حسین نعمتی؛ وحید روشن فروستانی

9.

مقدار عناصر غذایی پر مصرف و کم مصرف در دمبرگ چند رقم انگور ایرانی و خارجی

صفحه 397-405
حامد دولتی بانه؛ مهدی طاهری؛ عزیز مجیدی؛ محسن طاهری

10.

تأثیر موسیلاژ اسفرزه و اسانس آویشن شیرازی بر بار میکروبی و بهبود نگهداری هویج برش تازه

صفحه 406-415
مجید عزیزی؛ زینب صفایی؛ سمیه میرمصطفایی؛ شادی بلوریان؛ نگار رحیمی

11.

بررسی تأثیر تنش شوری روی صفات فیزیولوژی و بیوشیمیایی ژنوتیپ‌‌های مرکبات

صفحه 416-425
بهروز گلعین؛ ولی ربیعی؛ فائزه میرعباسی؛ رضا فیفایی؛ محمد فاضل حلاجی ثانی

12.

مطالعه اثر کودهای زیستی و دور آبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه دارویی شنبلیله (Trigonella foenum- graecum L.)

صفحه 426-434
مسلم جابری؛ رضا برادران؛ سید غلامرضا موسوی؛ مهسا اقحوانی شجری

13.

ارزیابی عملکرد و برخی صفات مورفولوژیک تره فرنگی (Allium porrum L.) در کشت مخلوط با شبدر سفید (Trifolium repens L.)

صفحه 435-442
احسان ابراهیمی؛ علیرضا باقری؛ فرانک نوربخش

14.

بررسی قابلیت آندروژنز و کالوس‌زایی در چهار رقم گوجه‌فرنگی (Lycopersicon esculentum Mill) به‌وسیله کشت بساک

صفحه 443-450
رسول نجیب؛ محمد فارسی؛ امین میرشمسی کاخکی؛ سعیدرضا وصال

15.

ارزیابی مدل‌های رگرسیون غیر خطی در آنالیز رشد میوه گردو ایرانی

صفحه 451-458
عیسی کرامتلو؛ مهدی شریفانی؛ حسین صبوری

16.

اثر محلول پاشی کود آمینول فورته بر واکنش های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی انار رقم نادری در شرایط تنش خشکی

صفحه 459-465
سکینه حسن زاده؛ فریبرز حبیبی؛ محمد اسماعیل امیری

17.

استخراج و شناسایی ترکیبات فرار دو گونه مریم‌گلی بومی ایران (Salvia limbata وSalvia multicaulis ) با استفاده از روش میکرواستخراج با فاز جامد

صفحه 466-473
صدراله رمضانی؛ علیرضا عباسی؛ عبدالعلی شجاعیان؛ نوراله احمدی؛ رزاریا کوزولینو؛ سونیا پیاچنته

18.

بررسی کود زیستی مایکوگرین بر روابط آبی و راندمان تولید ریز غده سیب‌زمینی در شرایط تنش خشکی

صفحه 474-485
خسرو پرویزی؛ مارگارت چان

19.

abstract

abstract abیtract


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.