آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,061
تعداد مقالات21,291
تعداد مشاهده مقاله49,719,609
تعداد دریافت فایل اصل مقاله21,649,377
ناصحی, بهزاد, رضوی, سید محمد علی, مرتضوی, سید علی, مظاهری طهرانی, مصطفی. (1394). بهینه‌سازی ویژگی‌های بافتی فرآورده‌های خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(6), 719-728. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i6.28307
بهزاد ناصحی; سید محمد علی رضوی; سید علی مرتضوی; مصطفی مظاهری طهرانی. "بهینه‌سازی ویژگی‌های بافتی فرآورده‌های خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 6, 1394, 719-728. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i6.28307
ناصحی, بهزاد, رضوی, سید محمد علی, مرتضوی, سید علی, مظاهری طهرانی, مصطفی. (1394). 'بهینه‌سازی ویژگی‌های بافتی فرآورده‌های خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(6), pp. 719-728. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i6.28307
ناصحی, بهزاد, رضوی, سید محمد علی, مرتضوی, سید علی, مظاهری طهرانی, مصطفی. بهینه‌سازی ویژگی‌های بافتی فرآورده‌های خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(6): 719-728. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i6.28307


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب