ناصحی, بهزاد, رضوی, سید محمد علی, مرتضوی, سید علی, مظاهری تهرانی, مصطفی. (1394). بهینه‌سازی ویژگی‌های بافتی فرآورده‌های خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(6), 719-728. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i6.28307
بهزاد ناصحی; سید محمد علی رضوی; سید علی مرتضوی; مصطفی مظاهری تهرانی. "بهینه‌سازی ویژگی‌های بافتی فرآورده‌های خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 6, 1394, 719-728. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i6.28307
ناصحی, بهزاد, رضوی, سید محمد علی, مرتضوی, سید علی, مظاهری تهرانی, مصطفی. (1394). 'بهینه‌سازی ویژگی‌های بافتی فرآورده‌های خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(6), pp. 719-728. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i6.28307
ناصحی, بهزاد, رضوی, سید محمد علی, مرتضوی, سید علی, مظاهری تهرانی, مصطفی. بهینه‌سازی ویژگی‌های بافتی فرآورده‌های خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(6): 719-728. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i6.28307


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.