آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,607
تعداد مشاهده مقاله28,612,378
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,464,711
ناصحی, بهزاد, رضوی, سید محمد علی, مرتضوی, سید علی, مظاهری طهرانی, مصطفی. (1394). بهینه‌سازی ویژگی‌های بافتی فرآورده‌های خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(6), 719-728. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i6.28307
بهزاد ناصحی; سید محمد علی رضوی; سید علی مرتضوی; مصطفی مظاهری طهرانی. "بهینه‌سازی ویژگی‌های بافتی فرآورده‌های خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 6, 1394, 719-728. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i6.28307
ناصحی, بهزاد, رضوی, سید محمد علی, مرتضوی, سید علی, مظاهری طهرانی, مصطفی. (1394). 'بهینه‌سازی ویژگی‌های بافتی فرآورده‌های خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(6), pp. 719-728. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i6.28307
ناصحی, بهزاد, رضوی, سید محمد علی, مرتضوی, سید علی, مظاهری طهرانی, مصطفی. بهینه‌سازی ویژگی‌های بافتی فرآورده‌های خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(6): 719-728. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i6.28307


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب