تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,875 |
تعداد مقالات | 19,730 |
تعداد مشاهده مقاله | 12,573,607 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,704,169 |
1. | بهینهسازی ویژگیهای بافتی فرآوردههای خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ | |
صفحه 719-728 | ||
بهزاد ناصحی؛ سید محمد علی رضوی؛ سید علی مرتضوی؛ مصطفی مظاهری طهرانی | ||
2. | ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی روغنهای اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روشهای متفاوت استخراج | |
صفحه 729-737 | ||
محسن گواهیان؛ رضا فرهوش؛ عسگر فرحناکی؛ کتایون جاویدنیا؛ فخری شهیدی | ||
3. | تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آبپنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی و روغن سبوس برنج بر کیفیت شیمیایی، فیزیکی و میکروبی تخممرغ | |
صفحه 738-746 | ||
ملاحت صفوی؛ مجید جوانمرد | ||
4. | تخمین محتوای رطوبتی خربزه درختی با استفاده از مدلسازی GMDH | |
صفحه 747-757 | ||
علیرضا یوسفی؛ ناصر قاسمیان | ||
5. | اثر روشهای استخراج بر ترکیبات فنولی استخراجشده از پوست و پالپ انجیر | |
صفحه 758-769 | ||
الهه مقصودلو؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری | ||
6. | استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی برای پیشبینی هدایت حرارتی آبگلابی | |
صفحه 770-778 | ||
زینب رفتنی امیری؛ هنگامه درزی اربابی | ||