1.

بهینه‌سازی ویژگی‌های بافتی فرآورده‌های خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحه 719-728
بهزاد ناصحی؛ سید محمد علی رضوی؛ سید علی مرتضوی؛ مصطفی مظاهری تهرانی

2.

ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی روغن‌های اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روش‌های متفاوت استخراج

صفحه 729-737
محسن گواهیان؛ رضا فرهوش؛ عسگر فرحناکی؛ کتایون جاویدنیا؛ فخری شهیدی

3.

تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی و روغن سبوس برنج بر کیفیت شیمیایی، فیزیکی و میکروبی تخم‌مرغ

صفحه 738-746
ملاحت صفوی؛ مجید جوانمرد

4.

تخمین محتوای رطوبتی خربزه درختی با استفاده از مدلسازی GMDH

صفحه 747-757
علیرضا یوسفی؛ ناصر قاسمیان

5.

اثر روش‌های استخراج بر ترکیبات فنولی استخراج‌شده از پوست و پالپ انجیر

صفحه 758-769
الهه مقصودلو؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری

6.

استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی برای پیش‌بینی هدایت حرارتی آب گلابی

صفحه 770-778
زینب رفتنی امیری؛ هنگامه درزی اربابی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.