آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,468,932
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,350,329

1.

بهینه‌سازی ویژگی‌های بافتی فرآورده‌های خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحه 719-728
بهزاد ناصحی؛ سید محمد علی رضوی؛ سید علی مرتضوی؛ مصطفی مظاهری طهرانی

2.

ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی روغن‌های اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روش‌های متفاوت استخراج

صفحه 729-737
محسن گواهیان؛ رضا فرهوش؛ عسگر فرحناکی؛ کتایون جاویدنیا؛ فخری شهیدی

3.

تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب‌پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی و روغن سبوس برنج بر کیفیت شیمیایی، فیزیکی و میکروبی تخم‌مرغ

صفحه 738-746
ملاحت صفوی؛ مجید جوانمرد

4.

تخمین محتوای رطوبتی خربزه درختی با استفاده از مدل‌سازی GMDH

صفحه 747-757
علیرضا یوسفی؛ ناصر قاسمیان

5.

اثر روش‌های استخراج بر ترکیبات فنولی استخراج‌شده از پوست و پالپ انجیر

صفحه 758-769
الهه مقصودلو؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری

6.

استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی برای پیش‌بینی هدایت حرارتی آب‌گلابی

صفحه 770-778
زینب رفتنی امیری؛ هنگامه درزی اربابی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب