آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,971
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,840,022
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,854,025
صفوی, ملاحت, جوانمرد, مجید. (1395). تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب‌پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی و روغن سبوس برنج بر کیفیت شیمیایی، فیزیکی و میکروبی تخم‌مرغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(6), 738-746. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i6.50003
ملاحت صفوی; مجید جوانمرد. "تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب‌پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی و روغن سبوس برنج بر کیفیت شیمیایی، فیزیکی و میکروبی تخم‌مرغ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 6, 1395, 738-746. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i6.50003
صفوی, ملاحت, جوانمرد, مجید. (1395). 'تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب‌پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی و روغن سبوس برنج بر کیفیت شیمیایی، فیزیکی و میکروبی تخم‌مرغ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(6), pp. 738-746. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i6.50003
صفوی, ملاحت, جوانمرد, مجید. تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب‌پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی و روغن سبوس برنج بر کیفیت شیمیایی، فیزیکی و میکروبی تخم‌مرغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 11(6): 738-746. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i6.50003


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب