صفوی, ملاحت, جوانمرد, مجید. (1394). تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی و روغن سبوس برنج بر کیفیت شیمیایی، فیزیکی و میکروبی تخم‌مرغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(6), 738-746. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i6.50003
ملاحت صفوی; مجید جوانمرد. "تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی و روغن سبوس برنج بر کیفیت شیمیایی، فیزیکی و میکروبی تخم‌مرغ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 6, 1394, 738-746. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i6.50003
صفوی, ملاحت, جوانمرد, مجید. (1394). 'تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی و روغن سبوس برنج بر کیفیت شیمیایی، فیزیکی و میکروبی تخم‌مرغ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(6), pp. 738-746. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i6.50003
صفوی, ملاحت, جوانمرد, مجید. تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی و روغن سبوس برنج بر کیفیت شیمیایی، فیزیکی و میکروبی تخم‌مرغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(6): 738-746. doi: 10.22067/ifstrj.v1394i6.50003


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.