خزایی, اسماعیل, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی, محبی, محبت. (1395). بررسی سطوح مختلف ریزجلبک Spirulina platensis بر ریز ساختار و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(1), 21-33. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.38296
اسماعیل خزایی; فخری شهیدی; سید علی مرتضوی; محبت محبی. "بررسی سطوح مختلف ریزجلبک Spirulina platensis بر ریز ساختار و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 1, 1395, 21-33. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.38296
خزایی, اسماعیل, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی, محبی, محبت. (1395). 'بررسی سطوح مختلف ریزجلبک Spirulina platensis بر ریز ساختار و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(1), pp. 21-33. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.38296
خزایی, اسماعیل, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی, محبی, محبت. بررسی سطوح مختلف ریزجلبک Spirulina platensis بر ریز ساختار و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 12(1): 21-33. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.38296


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.