آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,127
تعداد مقالات21,999
تعداد مشاهده مقاله94,216,514
تعداد دریافت فایل اصل مقاله29,079,417
خزایی, اسماعیل, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی, محبی, محبت. (1395). بررسی سطوح مختلف ریزجلبک Spirulina platensis بر ریزساختار و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(1), 21-33. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.38296
اسماعیل خزایی; فخری شهیدی; سید علی مرتضوی; محبت محبی. "بررسی سطوح مختلف ریزجلبک Spirulina platensis بر ریزساختار و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 1, 1395, 21-33. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.38296
خزایی, اسماعیل, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی, محبی, محبت. (1395). 'بررسی سطوح مختلف ریزجلبک Spirulina platensis بر ریزساختار و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(1), pp. 21-33. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.38296
خزایی, اسماعیل, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی, محبی, محبت. بررسی سطوح مختلف ریزجلبک Spirulina platensis بر ریزساختار و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 12(1): 21-33. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.38296


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب