آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,464,388
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,347,999

1.

بررسی اثر نوع و مقدار ترکیب گرمازا بر میزان گرمای تولیدی و پروفیل زمان-دمای قوطی‌های خودگرم‌شونده

صفحه 1-11
ناصر صداقت؛ مریم رستگاری؛ سارا خشنودی؛ علی شریف

2.

بررسی کارایی روش سطح پاسخ در بهینه‌سازی استخراج عصاره ی رنگی دانه آناتو

صفحه 12-20
محمود یلمه؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ رضا فرهوش؛ فرشته حسینی

3.

بررسی سطوح مختلف ریزجلبک Spirulina platensis بر ریزساختار و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی

صفحه 21-33
اسماعیل خزایی؛ فخری شهیدی؛ سید علی مرتضوی؛ محبت محبی

4.

ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز کم کالری بر پایه لبنیات

صفحه 34-48
امین رنگریز؛ سید علی مرتضوی؛ مرتضی خمیری؛ سهیل امیری

5.

امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آب‌پنیر به‌عنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز

صفحه 49-60
سهیل امیری؛ مرتضی خمیری؛ مهران اعلمی

6.

فرمولاسیون فراورده ژله‌ای خرما و آب‌پنیر تغلیظ‌شده و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن

صفحه 61-78
بهنام فیوضی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ اسماعیل خزایی

7.

بررسی مهاجرت استرهای فتالات از پلی‌اتیلن ترفتالات محلول مدل آبلیمو

صفحه 79-87
لادن رحیمی؛ بابک قنبرزاده؛ جلال دهقان نیا

8.

ارزیابی برخی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیه‌شده از کربوکسی‌متیل‌سلولز و کتیرا

صفحه 88-97
فاطمه طبری کوچکسرایی؛ مسعود رضائی؛ پیمان آریایی؛ مهدی عبدالهی

9.

تأثیر سازگارکننده‌های مالئیک انیدرید پلی‌اتیلن و پلی‌اتیلن گلیکول بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی کامپوزیت کاه گندم/پلی‌اتیلن

صفحه 98-108
مرجان حاجی باقر نائینی؛ بهجت تاج الدین؛ غلامحسن اسدی؛ بابک غیاثی طرزی

10.

مدل‌سازی سینتیک افت رطوبت قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمار‌شده با اولتراسوند و مایکروویو در طی فرآیند سرخ کردن عمیق

صفحه 109-126
جلال دهقان نیا؛ حامد باقری درویش محمد؛ بابک قنبرزاده

11.

بررسی اثر فیلم‌های پلی‌اولفینی حاوی آلفا-توکوفرول در جلوگیری از اکسایش کرة سنتی نگهداری‌شده در یخچال

صفحه 127-138
لیلا خواجه وندی؛ مجید جوانمرد؛ محمدرضا اسحاقی

12.

بررسی فرآیند اسمزی موز با استفاده از لاکتات کلسیم و بهینه‌سازی آن با استفاده از الگوریتم ژنتیک

صفحه 139-151
زینب فرحانی نژاد؛ میلاد فتحی؛ محمد شاهدی

13.

شناسایی و تعیین درجه تازگی اناردانه با استفاده از سامانه تصویر برداری حرارتی

صفحه 152-162
محمودرضا گلزاریان؛ علی محمدزاده؛ محمدحسین عباسپورفرد

14.

ارزیابی خواص عملکردی موسیلاژ دانه بِه استخراج‌شده به‌کمک فراصوت

صفحه 163-181
عاطفه فرهمند؛ مهدی وریدی؛ آرش کوچکی

15.

طبقه‌بندی اناردانه بر اساس ویژگی‌های تصویر به‌روش تحلیل تفکیک خطی

صفحه 182-192
علی محمدزاده؛ محمدحسین عباسپورفرد؛ محمودرضا گلزاریان

16.

خصوصیات رئولوژیکی عصاره شیرین‌بیان

صفحه 193-200
حجت کاراژیان؛ احسان حسینی بای؛ حبیب الله میرزایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب