فیوضی, بهنام, مظاهری تهرانی, مصطفی, خزایی, اسماعیل. (1395). فرمولاسیون فراورده ژله‌ای خرما و آب پنیر تغلیظ‌شده و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(1), 61-78. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.29056
بهنام فیوضی; مصطفی مظاهری تهرانی; اسماعیل خزایی. "فرمولاسیون فراورده ژله‌ای خرما و آب پنیر تغلیظ‌شده و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 1, 1395, 61-78. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.29056
فیوضی, بهنام, مظاهری تهرانی, مصطفی, خزایی, اسماعیل. (1395). 'فرمولاسیون فراورده ژله‌ای خرما و آب پنیر تغلیظ‌شده و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(1), pp. 61-78. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.29056
فیوضی, بهنام, مظاهری تهرانی, مصطفی, خزایی, اسماعیل. فرمولاسیون فراورده ژله‌ای خرما و آب پنیر تغلیظ‌شده و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 12(1): 61-78. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.29056


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.