آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,026
تعداد مقالات21,103
تعداد مشاهده مقاله47,232,455
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,096,656
امیری, سهیل, خمیری, مرتضی, اعلمی, مهران. (1395). امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آب‌پنیر به‌عنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(1), 49-60. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.28212
سهیل امیری; مرتضی خمیری; مهران اعلمی. "امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آب‌پنیر به‌عنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 1, 1395, 49-60. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.28212
امیری, سهیل, خمیری, مرتضی, اعلمی, مهران. (1395). 'امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آب‌پنیر به‌عنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(1), pp. 49-60. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.28212
امیری, سهیل, خمیری, مرتضی, اعلمی, مهران. امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آب‌پنیر به‌عنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 12(1): 49-60. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.28212


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب