آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,979
تعداد مقالات20,711
تعداد مشاهده مقاله34,316,638
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,427,646
امیری, سهیل, خمیری, مرتضی, اعلمی, مهران. (1395). امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آب‌پنیر به‌عنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(1), 49-60. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.28212
سهیل امیری; مرتضی خمیری; مهران اعلمی. "امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آب‌پنیر به‌عنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 1, 1395, 49-60. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.28212
امیری, سهیل, خمیری, مرتضی, اعلمی, مهران. (1395). 'امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آب‌پنیر به‌عنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(1), pp. 49-60. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.28212
امیری, سهیل, خمیری, مرتضی, اعلمی, مهران. امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آب‌پنیر به‌عنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 12(1): 49-60. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.28212


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب