دهقان نیا, جلال, باقری درویش محمد, حامد, قنبرزاده, بابک. (1395). مدلسازی سینتیک افت رطوبت قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند و مایکروویو در طی فرآیند سرخ کردن عمیق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(1), 109-126. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.35584
جلال دهقان نیا; حامد باقری درویش محمد; بابک قنبرزاده. "مدلسازی سینتیک افت رطوبت قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند و مایکروویو در طی فرآیند سرخ کردن عمیق". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 1, 1395, 109-126. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.35584
دهقان نیا, جلال, باقری درویش محمد, حامد, قنبرزاده, بابک. (1395). 'مدلسازی سینتیک افت رطوبت قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند و مایکروویو در طی فرآیند سرخ کردن عمیق', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(1), pp. 109-126. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.35584
دهقان نیا, جلال, باقری درویش محمد, حامد, قنبرزاده, بابک. مدلسازی سینتیک افت رطوبت قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند و مایکروویو در طی فرآیند سرخ کردن عمیق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 12(1): 109-126. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.35584