دهقان نیا, جلال, باقری درویش محمد, حامد, قنبرزاده, بابک. (1395). مدل سازی سینتیک افت رطوبت قطعات سیب زمینی پیش تیمار شده با اولتراسوند و مایکروویو در طی فرایند سرخ کردن عمیق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(1), 109-126. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.35584
جلال دهقان نیا; حامد باقری درویش محمد; بابک قنبرزاده. "مدل سازی سینتیک افت رطوبت قطعات سیب زمینی پیش تیمار شده با اولتراسوند و مایکروویو در طی فرایند سرخ کردن عمیق". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 1, 1395, 109-126. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.35584
دهقان نیا, جلال, باقری درویش محمد, حامد, قنبرزاده, بابک. (1395). 'مدل سازی سینتیک افت رطوبت قطعات سیب زمینی پیش تیمار شده با اولتراسوند و مایکروویو در طی فرایند سرخ کردن عمیق', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(1), pp. 109-126. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.35584
دهقان نیا, جلال, باقری درویش محمد, حامد, قنبرزاده, بابک. مدل سازی سینتیک افت رطوبت قطعات سیب زمینی پیش تیمار شده با اولتراسوند و مایکروویو در طی فرایند سرخ کردن عمیق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 12(1): 109-126. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.35584


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.