آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,142
تعداد مقالات22,134
تعداد مشاهده مقاله96,630,062
تعداد دریافت فایل اصل مقاله34,342,755
دهقان نیا, جلال, باقری درویش محمد, حامد, قنبرزاده, بابک. (1395). مدل‌سازی سینتیک افت رطوبت قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمار‌شده با اولتراسوند و مایکروویو در طی فرآیند سرخ کردن عمیق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(1), 109-126. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.35584
جلال دهقان نیا; حامد باقری درویش محمد; بابک قنبرزاده. "مدل‌سازی سینتیک افت رطوبت قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمار‌شده با اولتراسوند و مایکروویو در طی فرآیند سرخ کردن عمیق". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 1, 1395, 109-126. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.35584
دهقان نیا, جلال, باقری درویش محمد, حامد, قنبرزاده, بابک. (1395). 'مدل‌سازی سینتیک افت رطوبت قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمار‌شده با اولتراسوند و مایکروویو در طی فرآیند سرخ کردن عمیق', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(1), pp. 109-126. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.35584
دهقان نیا, جلال, باقری درویش محمد, حامد, قنبرزاده, بابک. مدل‌سازی سینتیک افت رطوبت قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمار‌شده با اولتراسوند و مایکروویو در طی فرآیند سرخ کردن عمیق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 12(1): 109-126. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.35584


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب