رنگریز, امین, مرتضوی, سید علی, خمیری, مرتضی, امیری, سهیل. (1395). ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز کم کالری بر پایه لبنیات. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(1), 34-48. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.27848
امین رنگریز; سید علی مرتضوی; مرتضی خمیری; سهیل امیری. "ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز کم کالری بر پایه لبنیات". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 1, 1395, 34-48. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.27848
رنگریز, امین, مرتضوی, سید علی, خمیری, مرتضی, امیری, سهیل. (1395). 'ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز کم کالری بر پایه لبنیات', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(1), pp. 34-48. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.27848
رنگریز, امین, مرتضوی, سید علی, خمیری, مرتضی, امیری, سهیل. ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز کم کالری بر پایه لبنیات. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 12(1): 34-48. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i1.27848