ابراهیمی محمودآباد, سیدروح اله, نیکخواه, علی, صادقی, علی اصغر. (1395). ترکیبات ضد تغذیه‌ای و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه منداب بومی عمل‌آوری شده با پرتو گاما و میکروویو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(1), 72-85. doi: 10.22067/ijasr.v8i1.47216
سیدروح اله ابراهیمی محمودآباد; علی نیکخواه; علی اصغر صادقی. "ترکیبات ضد تغذیه‌ای و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه منداب بومی عمل‌آوری شده با پرتو گاما و میکروویو". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 1, 1395, 72-85. doi: 10.22067/ijasr.v8i1.47216
ابراهیمی محمودآباد, سیدروح اله, نیکخواه, علی, صادقی, علی اصغر. (1395). 'ترکیبات ضد تغذیه‌ای و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه منداب بومی عمل‌آوری شده با پرتو گاما و میکروویو', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(1), pp. 72-85. doi: 10.22067/ijasr.v8i1.47216
ابراهیمی محمودآباد, سیدروح اله, نیکخواه, علی, صادقی, علی اصغر. ترکیبات ضد تغذیه‌ای و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه منداب بومی عمل‌آوری شده با پرتو گاما و میکروویو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 8(1): 72-85. doi: 10.22067/ijasr.v8i1.47216


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.