آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,620,065
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,986,317

1.

اثر سه روز ذخیره سازی اسپرم پوشش دار شده در سرما و افزودن مایع منی بر باروری قوچ

صفحه 197-205
علیرضا وافری؛ محمد روستائی علی مهر؛ نوید قوی حسین زاده؛ فریدون طالبی

2.

بررسی عوامل موثر بر نسبت جنسی ثانویه گاوهای شیری هلشتاین

صفحه 206-215
علیرضا هروی موسوی؛ ابوالقاسم گلیان؛ سید جلال مدرسی

3.

بررسی اثر انتخاب واگرای وزن بدن و دوره تخم گذاری بلدرچین بر برخی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی تخم بلدرچین ژاپنی

صفحه 216-226
موسی الرضا باغانی؛ محمد حسین آق خانی

4.

اثر تغذیه روغن سویای اکسید شده در تقابل با نقش آنتی اکسیدانی هسته انار بر فیزیولوژی و متابولیسم بزهای سانن در دوره انتقال

صفحه 1-17
سید احسان غیاثی؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان

5.

مقایسه روش های جداسازی بیوفیلم های باکتریایی تشکیل شده بر سطوح لوله های انتقال آب و وسایل استفاده شده در شیردوشی در دامدارای ها

صفحه 18-25
ستاره نبی زاده؛ رضا ولی زاده

6.

ارزیابی آب آشامیدنی مغناطیسی شده بر اجزای لاشه و عملکرد جوجه های گوشتی

صفحه 86-95
علی گیلانی؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان؛ مصطفی قلی زاده؛ احمدعلی محمدپور

7.

بررسی اثر مقایسه ای مکمل نانو مولتی ویتامین، بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و پاسخ ایمنی جوجه‌های‌گوشتی

صفحه 96-107
احسان شیخ سامانی؛ احمد حسن آبادی؛ ابوالقاسم گلیان

8.

تولید و تخلیص ایمونوگلوبین علیه اشرشیاکلای در زرده تخم مرغ

صفحه 154-161
محمدرضا نصیری؛ علیرضا حق پرست؛ محمد محسن زاده؛ احمد حسن آبادی؛ خدیجه نصیری؛ زهرا رودباری؛ محمد دوستی

9.

تجزیه و تحلیل ژنتیکی مواد جامد بدون چربی شیر با دو مدل تابعیت ثابت و تصادفی در گوسفند کردی شیروان

صفحه 162-173
فاطمه کاظمی برزل آباد؛ سعید حسنی؛ فیروز صمدی؛ مجتبی آهنی آذری؛ داوود علی ساقی

10.

مقایسه دو روش تعیین قابلیت هضم شکمبه ای (درون کیسه ای و آزمایشگاهی) تفاله دانه انار

صفحه 26-33
محمد حسن فتحی نسری؛ فاطمه خسروی

11.

تعیین ترکیب اسیدهای چرب سیس و ترانس گوشت و دنبه گوسفندان بلوچی در استان خراسان جنوبی

صفحه 34-42
سیدجواد حسینی واشان؛ محمد ملکانه؛ علی اله رسانی

12.

مقایسه اثر پودر و عصاره هیدروالکلی مرزنجوش با ویرجینامایسین بر عملکرد، متابولیتهای خونی، جمعیت میکروبی ایلئوم، مرفولوژی ژژونوم و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی

صفحه 108-121
محمد رضا گنجه؛ محمد سالارمعینی

13.

بررسی کارآیی پروبیوتیک نوترکیب لاکتوکوکوس‌لاکتیس در تجزیه فیتات گیاهی در جیره‌های جوجه‌های گوشتی

صفحه 122-131
حسن کرمانشاهی؛ رضا مجیدزاده هروی

14.

ارزیابی نتایج حاصل از کشتار بره ها در تلاقی میش های ورامینی با قوچهای شال، افشاری، مغانی و ورامینی

صفحه 174-184
رضا سید شریفی؛ اکبر حمزه زاده آذر

15.

دوقلوزایی در گاوهای هلشتاین ایران: عوامل موثر بر میزان وقوع و پیامدهای تولیدی و تولید مثلی

صفحه 185-196
ابوالفضل مهنانی؛ علی صادقی سفیدمزگی؛ علیرضا آقاطهرانی

16.

تأثیر تغذیه شبدر برسیم سیلویی مخلوط با تفاله ی خشک مرکبات بر عملکرد بره پرواری زل

صفحه 43-56
مائده فیض؛ اسداله تیموری یانسری؛ یداله چاشنی دل؛ محمد کاظمی فرد

17.

اثر افزودن گیاهان کاکوتی، نعنا و پونه به شیر بر عملکرد، متابولیت های شیمیایی خون و جمعیت میکروبی مدفوع گوساله های هلشتاین

صفحه 57-71
نرجس قهاری؛ تقی قورچی؛ سید علیرضا وکیلی

18.

تاثیر زمان مکمل سازی ال-کارنیتین و پودر سیر بر پاسخ ایمنی سلولی و همورال جوجه‌های گوشتی سویه آرین

صفحه 132-140
علی خطیب جو؛ امین الله پورملکشاهی؛ فرشید فتاح نیا؛ هوشنگ جعفری؛ مریم اعلائی

19.

تأثیر سطوح مختلف ویتامین C و ال-کارنیتین بر عملکرد و برخی فراسنجه های ایمنی و خونی جوجه‏های گوشتی تحت تنش گرمایی

صفحه 141-153
سعید میرزاپور سراب؛ سمیه سالاری؛ خلیل میرزاده؛ علی اقایی

20.

ترکیبات ضد تغذیه‌ای و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه منداب بومی عمل‌آوری شده با پرتو گاما و میکروویو

صفحه 72-85
سیدروح اله ابراهیمی محمودآباد؛ علی نیکخواه؛ علی اصغر صادقی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب