ابراهیم زاده آبدشتی, رحمن, گلوی, محمد, رمرودی, محمود. (1395). اثرات کود‌های آلی و شیمیایی بر برخی ویژگی‌های کمی و میزان آنتوسیانین چای ترش (.Hibiscus sabdariffa L) در شرایط زابل. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(2), 169-177. doi: 10.22067/jhorts4.v30i2.29246
رحمن ابراهیم زاده آبدشتی; محمد گلوی; محمود رمرودی. "اثرات کود‌های آلی و شیمیایی بر برخی ویژگی‌های کمی و میزان آنتوسیانین چای ترش (.Hibiscus sabdariffa L) در شرایط زابل". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 2, 1395, 169-177. doi: 10.22067/jhorts4.v30i2.29246
ابراهیم زاده آبدشتی, رحمن, گلوی, محمد, رمرودی, محمود. (1395). 'اثرات کود‌های آلی و شیمیایی بر برخی ویژگی‌های کمی و میزان آنتوسیانین چای ترش (.Hibiscus sabdariffa L) در شرایط زابل', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(2), pp. 169-177. doi: 10.22067/jhorts4.v30i2.29246
ابراهیم زاده آبدشتی, رحمن, گلوی, محمد, رمرودی, محمود. اثرات کود‌های آلی و شیمیایی بر برخی ویژگی‌های کمی و میزان آنتوسیانین چای ترش (.Hibiscus sabdariffa L) در شرایط زابل. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 30(2): 169-177. doi: 10.22067/jhorts4.v30i2.29246


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.