1.

بررسی اثر قطع آبیاری در مرحله گلدهی و محلولپاشی اسپرمیدین بر برخی خصوصیات کمی ‏و کیفی اکوتیپ‏های مختلف زیره سبز (Cuminum cyminum)

صفحه 303-315
سارا باختری؛ غلامرضا خواجویی نژاد؛ قاسم محمدی نژاد؛ روح اله مرادی

2.

نقش براسینواسترویید روی بهبود ویژگی ‏های کیفی میوه توت فرنگی رقم پاروس

صفحه 316-326
سهیلا محمدرضاخانی؛ زهرا پاک کیش؛ سمیه رفیعی

3.

اثر کاهش مصرف آب و نیتروژن در مدیریت رشد چمن مخلوط

صفحه 327-335
عزیزاله خندان میرکوهی؛ نکیسا بایی؛ ابراهیم هادوی

4.

اثر پاکلوبوترازول بر خصوصیات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و تبادلات گازی گلابی در شرایط رژیم‌های مختلف آبیاری

صفحه 336-347
تیمور جوادی

5.

بررسی اثر محلول‌پاشی جیبرلیک اسید تحت شرایط کم‌آبیاری بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و انبارمانی میوه انار (رقم شهوار)

صفحه 348-357
یحیی سلاح ورزی؛ ذبیح‌اله زمانی؛ علیرضا طلایی؛ محمدرضا فتاحی مقدم

6.

بررسی تنوع مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی توده‌های هندوانه (.Citrullus lanatus Thunb) بومی ایران

صفحه 280-292
احمد حاجی علی؛ بهمن زاهدی؛ رضا درویش زاده؛ جهانگیر عباسی

7.

بررسی تأثیر کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد برگ، درصد و اجزای اسانس به لیمو (Lippia citriodora Kunth)

صفحه 293-302
محمّدتقی عبادی؛ مجید عزیزی؛ فاطمه سفیدکن؛ نوراله احمدی

8.

بررسی اثرات پاکلوبوترازول بر افزایش تحمل به شوری در پایه رویشی هیبرید هلو- بادام (GF677)

صفحه 260-269
اعظم امیری؛ بهرام بانی نسب

9.

اثرات ضد باکتریایی ترکیبی اسانس کرفس کوهی) Kelussia odoratissima Mozaffarian) و کلپوره (L. Teucrium polium) با نانوذرات سنتزی نقره علیه باکتری‌های غذا زاد

صفحه 270-279
مجید عزیزی؛ منصور مشرقی؛ فاطمه عروجعلیان؛ ناصر شاه طهماسبی

10.

تأثیر محلول‌پاشی نانوکلات و سولفات روی بر میزان جذب عنصر روی، شاخص‌ها و رنگیزه‌های فتوسنتزی ریحان مقدس (Ocimum sanctum)

صفحه 242-250
زهره مقیمی پور؛ محمد محمودی سورستانی؛ ناصر عالم زاده زاده انصاری

11.

بررسی اثر کاربرد کود شیمیایی نیترات پتاسیم و کود زیستی آزوسپیریلیوم بر رشد و درصد گلدهی گل مریم رقم دابل

صفحه 251-259
هادی قاسمی؛ مهدی رضائی؛ حمیدرضا اصغری؛ حسن قربانی قوژدی

12.

اثر پایه های مختلف کدوئیان بر برخی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک خیار مزرعه‌ای رقم سوپر دومینوس (Cucumis sativus cv. Super Dominus)

صفحه 224-231
ریحانه مسگری؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی

13.

بررسی اثر دی‌اکسیدکربن بر روی صفات مورفوفیزیولوژیکی زیتون تلخ (.Melia azedarach Linn) در شرایط گلخانه

صفحه 232-241
پروانه یوسفوند؛ اصغر مصلح آرانی؛ آفاق تابنده ساروی

14.

اثر تنش شوری بر برخی خصوصیات ظاهری، کمی و کیفی اسانس در گیاه اسطوخودوس (Lavandula angustifolia Miller)

صفحه 209-216
سارا خراسانی نژاد؛ حسن سلطانلو؛ جواد هادیان؛ صادق آتشی

15.

مقایسه قندها، ترکیبات مختلف، اسیدهای آلی و ترکیبات فنولی ارقام خرمای شاهانی، پیارم و دیری

صفحه 217-223
سمیه رستگار؛ مجید راحمی

16.

بررسی تغییرات برخی خواص فیزیکی و شیمیایی میوه زیتون طی انبارمانی

صفحه 192-200
روح اله منتقمی راد؛ ابراهیم احمدی؛ حسن ساریخانی

17.

تأثیر محلول‌پاشی پتاسیم در کاهش اثرات مضر شوری در گیاه اسفناج (.Spinacia oleraceae L )

صفحه 201-208
امیرهوشنگ جلالی؛ پیمان جعفری

18.

اثر ورمی‌کمپوست و نیتروکسین بر رشد رویشی و برخی صفات بیوشیمیایی در گیاه دارویی اکلیل کوهی (.Rosmarinus officinalis L)

صفحه 178-184
فرزانه نوربخش؛ ویدا چالوی؛ وحید اکبرپور

19.

بررسی نقش حفاظتی نیتریک اکسید در کاهش صدمات ناشی از تنش شوری در گیاه همیشه بهار (L. cv. Gitan Orange (Calendula officinalis

صفحه 185-191
مریم جبارزاده؛ علی تهرانی فر؛ جعفر امیری؛ بهرام عابدی

20.

اثر بسترهای کشت بر رشد و نمو و پاجوش‌دهی پاندانوس

صفحه 163-168
علی صالحی ساردویی؛ پرویز رهبریان

21.

اثرات کود‌های آلی و شیمیایی بر برخی ویژگی‌های کمی و میزان آنتوسیانین چای ترش (.Hibiscus sabdariffa L) در شرایط زابل

صفحه 169-177
رحمن ابراهیم زاده آبدشتی؛ محمد گلوی؛ محمود رمرودی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.