فریدی اسفنجانی, افشین, جعفری, سید مهدی, اسدپور, الهام, میرزایی, حبیب الله. (1395). مدلسازی رهایش ترکیبات مؤثرهی نانوریزپوشانی شدهی زعفران از فاز داخلی امولسیون دوگانه آب در روغن در آب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(2), 308-317. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i2.39782
افشین فریدی اسفنجانی; سید مهدی جعفری; الهام اسدپور; حبیب الله میرزایی. "مدلسازی رهایش ترکیبات مؤثرهی نانوریزپوشانی شدهی زعفران از فاز داخلی امولسیون دوگانه آب در روغن در آب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 2, 1395, 308-317. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i2.39782
فریدی اسفنجانی, افشین, جعفری, سید مهدی, اسدپور, الهام, میرزایی, حبیب الله. (1395). 'مدلسازی رهایش ترکیبات مؤثرهی نانوریزپوشانی شدهی زعفران از فاز داخلی امولسیون دوگانه آب در روغن در آب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(2), pp. 308-317. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i2.39782
فریدی اسفنجانی, افشین, جعفری, سید مهدی, اسدپور, الهام, میرزایی, حبیب الله. مدلسازی رهایش ترکیبات مؤثرهی نانوریزپوشانی شدهی زعفران از فاز داخلی امولسیون دوگانه آب در روغن در آب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 12(2): 308-317. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i2.39782