صالح, آیدا, رضازاد باری, محمود, علیزاده خالد آباد, محمد, صباحی محمدی, نجمه. (1395). مطالعه تأثیر صمغ عربی، پروتئین‌های تغلیظ شده شیر و آب پنیر بر خصوصیات کیفی ماست سین‌بیوتیک حاوی ترانس گلوتامیناز میکروبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(4), 428-437. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.35883
آیدا صالح; محمود رضازاد باری; محمد علیزاده خالد آباد; نجمه صباحی محمدی. "مطالعه تأثیر صمغ عربی، پروتئین‌های تغلیظ شده شیر و آب پنیر بر خصوصیات کیفی ماست سین‌بیوتیک حاوی ترانس گلوتامیناز میکروبی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 4, 1395, 428-437. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.35883
صالح, آیدا, رضازاد باری, محمود, علیزاده خالد آباد, محمد, صباحی محمدی, نجمه. (1395). 'مطالعه تأثیر صمغ عربی، پروتئین‌های تغلیظ شده شیر و آب پنیر بر خصوصیات کیفی ماست سین‌بیوتیک حاوی ترانس گلوتامیناز میکروبی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(4), pp. 428-437. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.35883
صالح, آیدا, رضازاد باری, محمود, علیزاده خالد آباد, محمد, صباحی محمدی, نجمه. مطالعه تأثیر صمغ عربی، پروتئین‌های تغلیظ شده شیر و آب پنیر بر خصوصیات کیفی ماست سین‌بیوتیک حاوی ترانس گلوتامیناز میکروبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 12(4): 428-437. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.35883


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.