1.

بررسی تاثیر تلقیح کپک Aspergillus flavus بر تغییرات میزان اسیدهای چرب، اندیس پراکسید و تولید آفلاتوکسین در چهار واریته رایج بادام زمینی برداشت شده از سطح مزارع استان گلستان

صفحه 394-402
مریم ابراهیمی؛ مرتضی خمیری؛ یحیی مقصودلو

2.

بررسی تأثیر رقم، اسمز، بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای کمی و کیفی برگه خربزه

صفحه 403-414
شهره نیکخواه؛ ناصر صداقت

3.

بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشته شده طی زمان ماندگاری

صفحه 415-427
ناصر صداقت؛ سارا خشنودی

4.

مطالعه تأثیر صمغ عربی، پروتئین‌های تغلیظ شده شیر و آب پنیر بر خصوصیات کیفی ماست سین‌بیوتیک حاوی ترانس گلوتامیناز میکروبی

صفحه 428-437
آیدا صالح؛ محمود رضازاد باری؛ محمد علیزاده خالد آباد؛ نجمه صباحی محمدی

5.

بررسی فعالیت‌های ضدمیکروبی فلور لاکتیکی جدا شده از مراحل تولید کره مسکه علیه باکتری‌های شاخص مواد غذایی

صفحه 438-452
محمد رضا عدالتیان دوم؛ مسعود یاورمنش؛ فریبا قیامتی یزدی؛ مرتضی خمیری؛ ندا نیری

6.

خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کانژوگه‌های پروتئین‌های سویای رسوب‌یافته با اسید و مالتودکسترین

صفحه 453-462
ساره بوستانی؛ محمود امینلاری؛ مرضیه موسوی نسب؛ مهرداد نیاکوثری؛ غلامرضا مصباحی

7.

مقایسه‌ی ویژگی‌های کاربردی پروتئین‌های جدا شده از عضله‌ی تیره ی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده ازفرآیندهای تغییرpH اسیدی و قلیایی

صفحه 463-476
نرجس دماوندی کمالی؛ امیررضا شویکلو؛ علی معتمدزادگان

8.

فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata) در روغن سویا

صفحه 477-488
عادله محمدی؛ سعیده عربشاهی دلویی

9.

تعیین خاصیت ضداکسیدانی، محتوای پلی‌فنل کل و شمارش کلی بار میکروبی شیر ‌‌طعم‌دارحاوی عصاره پوست انار و شهد خرما طی نگهداری در سرما

صفحه 489-498
رؤیا کاظمی زاده؛ وجیهه فدائی نوغانی

10.

ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) به روش خشک کردن پاششی

صفحه 499-511
ستاره حسین زاده؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ آرام بستان؛ محبت محبی

11.

مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرایند سرخ‌کردن عمیق ناگت مرغ پوشش داده شده با خمیرآبه حاوی صمغ قدومه شهری و ایزوله پروتئین سویا

صفحه 512-525
حامد مهدویان مهر؛ آرش کوچکی؛ محبت محبی

12.

بهینه‌سازی میزان کانژوگه شدن پروتئین‌های ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد

صفحه 526-532
ساره بوستانی؛ محمود امینلاری؛ مرضیه موسوی نسب؛ مهرداد نیاکوثری؛ غلامرضا مصباحی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.