آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,610
تعداد مشاهده مقاله28,708,908
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,481,118
دماوندی کمالی, نرجس, شویکلو, امیررضا, معتمدزادگان, علی. (1395). مقایسه‌ی ویژگی‌های کاربردی پروتئین‌های جداشده از عضله‌ی تیره‌ی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از فرآیندهای تغییرpH اسیدی و قلیایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(4), 463-476. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.40410
نرجس دماوندی کمالی; امیررضا شویکلو; علی معتمدزادگان. "مقایسه‌ی ویژگی‌های کاربردی پروتئین‌های جداشده از عضله‌ی تیره‌ی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از فرآیندهای تغییرpH اسیدی و قلیایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 4, 1395, 463-476. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.40410
دماوندی کمالی, نرجس, شویکلو, امیررضا, معتمدزادگان, علی. (1395). 'مقایسه‌ی ویژگی‌های کاربردی پروتئین‌های جداشده از عضله‌ی تیره‌ی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از فرآیندهای تغییرpH اسیدی و قلیایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(4), pp. 463-476. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.40410
دماوندی کمالی, نرجس, شویکلو, امیررضا, معتمدزادگان, علی. مقایسه‌ی ویژگی‌های کاربردی پروتئین‌های جداشده از عضله‌ی تیره‌ی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از فرآیندهای تغییرpH اسیدی و قلیایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 12(4): 463-476. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.40410


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب