دماوندی کمالی, نرجس, شویکلو, امیررضا, معتمدزادگان, علی. (1395). مقایسهی ویژگیهای کاربردی پروتئینهای جداشده از عضلهی تیرهی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از فرآیندهای تغییرpH اسیدی و قلیایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(4), 463-476. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.40410
نرجس دماوندی کمالی; امیررضا شویکلو; علی معتمدزادگان. "مقایسهی ویژگیهای کاربردی پروتئینهای جداشده از عضلهی تیرهی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از فرآیندهای تغییرpH اسیدی و قلیایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 4, 1395, 463-476. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.40410
دماوندی کمالی, نرجس, شویکلو, امیررضا, معتمدزادگان, علی. (1395). 'مقایسهی ویژگیهای کاربردی پروتئینهای جداشده از عضلهی تیرهی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از فرآیندهای تغییرpH اسیدی و قلیایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(4), pp. 463-476. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.40410
دماوندی کمالی, نرجس, شویکلو, امیررضا, معتمدزادگان, علی. مقایسهی ویژگیهای کاربردی پروتئینهای جداشده از عضلهی تیرهی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از فرآیندهای تغییرpH اسیدی و قلیایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 12(4): 463-476. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.40410