آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,648,014
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,015,288
مهدویان مهر, حامد, کوچکی, آرش, محبی, محبت. (1395). مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرایند سرخ‌کردن عمیق ناگت مرغ پوشش‌داده‌شده با خمیرآبه حاوی صمغ قدومه شهری و ایزوله پروتئین سویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(4), 512-525. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.48271
حامد مهدویان مهر; آرش کوچکی; محبت محبی. "مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرایند سرخ‌کردن عمیق ناگت مرغ پوشش‌داده‌شده با خمیرآبه حاوی صمغ قدومه شهری و ایزوله پروتئین سویا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 4, 1395, 512-525. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.48271
مهدویان مهر, حامد, کوچکی, آرش, محبی, محبت. (1395). 'مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرایند سرخ‌کردن عمیق ناگت مرغ پوشش‌داده‌شده با خمیرآبه حاوی صمغ قدومه شهری و ایزوله پروتئین سویا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(4), pp. 512-525. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.48271
مهدویان مهر, حامد, کوچکی, آرش, محبی, محبت. مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرایند سرخ‌کردن عمیق ناگت مرغ پوشش‌داده‌شده با خمیرآبه حاوی صمغ قدومه شهری و ایزوله پروتئین سویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 12(4): 512-525. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.48271


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب