آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,464,926
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,348,103
خدری, فاطمه, خدانظری, آی ناز. (1395). تأثیر ترکیبی بسته‌بندی تحت خلاء و عصاره چای سبز بر تغییرات کیفی ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) طی نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(5), 533-542. doi: 10.22067/ifstrj.v12i5.39226
فاطمه خدری; آی ناز خدانظری. "تأثیر ترکیبی بسته‌بندی تحت خلاء و عصاره چای سبز بر تغییرات کیفی ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) طی نگهداری در یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 5, 1395, 533-542. doi: 10.22067/ifstrj.v12i5.39226
خدری, فاطمه, خدانظری, آی ناز. (1395). 'تأثیر ترکیبی بسته‌بندی تحت خلاء و عصاره چای سبز بر تغییرات کیفی ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) طی نگهداری در یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(5), pp. 533-542. doi: 10.22067/ifstrj.v12i5.39226
خدری, فاطمه, خدانظری, آی ناز. تأثیر ترکیبی بسته‌بندی تحت خلاء و عصاره چای سبز بر تغییرات کیفی ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) طی نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 12(5): 533-542. doi: 10.22067/ifstrj.v12i5.39226


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب