خدری, فاطمه, خدانظری, آی ناز. (1395). تاثیر ترکیبی بسته‌بندی تحت خلاء وعصاره چای سبز بر تغییرات کیفی ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) طی نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(5), 533-542. doi: 10.22067/ifstrj.v12i5.39226
فاطمه خدری; آی ناز خدانظری. "تاثیر ترکیبی بسته‌بندی تحت خلاء وعصاره چای سبز بر تغییرات کیفی ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) طی نگهداری در یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 5, 1395, 533-542. doi: 10.22067/ifstrj.v12i5.39226
خدری, فاطمه, خدانظری, آی ناز. (1395). 'تاثیر ترکیبی بسته‌بندی تحت خلاء وعصاره چای سبز بر تغییرات کیفی ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) طی نگهداری در یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(5), pp. 533-542. doi: 10.22067/ifstrj.v12i5.39226
خدری, فاطمه, خدانظری, آی ناز. تاثیر ترکیبی بسته‌بندی تحت خلاء وعصاره چای سبز بر تغییرات کیفی ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) طی نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 12(5): 533-542. doi: 10.22067/ifstrj.v12i5.39226


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.