1.

تاثیر ترکیبی بسته‌بندی تحت خلاء وعصاره چای سبز بر تغییرات کیفی ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) طی نگهداری در یخچال

صفحه 533-542
فاطمه خدری؛ آی ناز خدانظری

2.

استفاده از یخ خشک در حذف طعم گس میوه خرمالو

صفحه 543-555
اورنگ خادمی؛ یونس نعمتی میرک

3.

برآورد مقایسه‌ای پارامترهایL*a*b* از داده‌های RGB عکس دیجیتالی با استفاده از دستگاه سنجش رنگ IMG-Pardazesh

صفحه 556-564
سید علی جعفرپور

4.

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی اسید پاراهیدروکسی بنزوئیک و استر متیل آن در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن

صفحه 565-571
نجمه ملااحمدی بهراسمان؛ رضا فرهوش؛ علی شریف

5.

بهینه‌یابی شرایط استخراج آبی بتاگلوکان از جو بدون پوشینه رقم لوت به روش سطح پاسخ

صفحه 572-587
آرش کوچکی؛ عبدالله همتیان سورکی؛ محمد الهی؛ سید محمد علی رضوی

6.

فعالیت آنتی اکسیدانی اسیدهای وانیلیک و سیرینجیک در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن

صفحه 588-595
نجمه ملااحمدی بهراسمان؛ رضا فرهوش؛ سعید جانی؛ علی شریف

7.

بررسی اثر ضدمخمری سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر مخمر رودوتورولا موسیلوجینوسا به‌عنوان شاخص فساد آبمیوه

صفحه 596-608
ندا نیری؛ محمد رضا عدالتیان دوم؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ معصومه بحرینی

8.

بررسی ویژگی های کلوئیدی نانو لیپوزوم های حاوی بتاکاروتن تولید شده به روش حرارتی

صفحه 609-619
بابک قنبرزاده؛ صحرا بشیری؛ حامد همیشه کار؛ جلال دهقان نیا

9.

تولید و بررسی خصوصیات فیزیکی ومکانیکی فیلم ایزوله پروتئین سویا -کتیرا

صفحه 620-629
حمیده سپردار؛ ابراهیم رحیمی؛ ایمان شهابی قهفرخی؛ بهزاد آقابراری

10.

تاثیر روش‌های مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella)

صفحه 630-638
آی ناز خدانظری؛ سارا گل گلی پور؛ کمال غانمی

11.

ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) با استفاد از نشاسته اصلاح‌شده

صفحه 639-651
ستاره حسین زاده؛ آرام بستان؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ محبت محبی

12.

تشخیص آسیب‌های سطحی ناشی از صدمات مکانیکی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از تکنیک پردازش تصاویر رنگی

صفحه 652-662
محمودرضا گلزاریان؛ منصوره شمیلی؛ امید دوستی ایرانی؛ پیمان آذر کیش

13.

تأثیر غلظت های مختلف گلیسرول بر ویژگی‌های فیلم ترکیبی بر پایه پلی وینیل الکل- صمغ قدومه شیرازی

صفحه 663-677
لیلا منجذب مرودشتی؛ مسعود یاورمنش؛ آرش کوچکی

14.

تأثیر نانوپرکننده های دی اکسیدتیتانیم و مونت موریلونیت بر ویژگی های توپوگرافی، حرارتی و نوری فیلم های زیست نانوکامپوزیت بر پایه نشاسته

صفحه 678-695
سید امیر اولیایی؛ بابک قنبرزاده؛ علی اکبر مویدی؛ فرهنگ عبّاسی

15.

بهینه سازی شرایط استخراج قلیایی فیبر از سبوس‌برنج با روش سطح پاسخ

صفحه 696-705
سارا رهبران؛ اعظم اعرابی

16.

تاثیر دما و میزان ماده جامد محلول بر خصوصیات فیزیکی– حرارتی عصاره مالت

صفحه 706-715
فاطمه حیدری دلفارد؛ مسعود تقی زاده؛ سید محمد علی رضوی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.