آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,271
تعداد مشاهده مقاله20,502,876
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,610,692
خدانظری, آی ناز, گل گلی پور, سارا, غانمی, کمال. (1395). تاثیر روش‌های مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella). سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(5), 630-638. doi: 10.22067/ifstrj.v12i5.43025
آی ناز خدانظری; سارا گل گلی پور; کمال غانمی. "تاثیر روش‌های مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 5, 1395, 630-638. doi: 10.22067/ifstrj.v12i5.43025
خدانظری, آی ناز, گل گلی پور, سارا, غانمی, کمال. (1395). 'تاثیر روش‌های مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(5), pp. 630-638. doi: 10.22067/ifstrj.v12i5.43025
خدانظری, آی ناز, گل گلی پور, سارا, غانمی, کمال. تاثیر روش‌های مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 12(5): 630-638. doi: 10.22067/ifstrj.v12i5.43025


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب