خدانظری, آی ناز, گل گلی پور, سارا, غانمی, کمال. (1395). تاثیر روش‌های مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella). سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(5), 630-638. doi: 10.22067/ifstrj.v12i5.43025
آی ناز خدانظری; سارا گل گلی پور; کمال غانمی. "تاثیر روش‌های مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 5, 1395, 630-638. doi: 10.22067/ifstrj.v12i5.43025
خدانظری, آی ناز, گل گلی پور, سارا, غانمی, کمال. (1395). 'تاثیر روش‌های مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(5), pp. 630-638. doi: 10.22067/ifstrj.v12i5.43025
خدانظری, آی ناز, گل گلی پور, سارا, غانمی, کمال. تاثیر روش‌های مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 12(5): 630-638. doi: 10.22067/ifstrj.v12i5.43025


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.