آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,091
تعداد مقالات21,676
تعداد مشاهده مقاله79,550,570
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,506,577
خدانظری, آی ناز, گل گلی پور, سارا, غانمی, کمال. (1395). تاثیر روش‌های مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella). سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(5), 630-638. doi: 10.22067/ifstrj.v12i5.43025
آی ناز خدانظری; سارا گل گلی پور; کمال غانمی. "تاثیر روش‌های مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 5, 1395, 630-638. doi: 10.22067/ifstrj.v12i5.43025
خدانظری, آی ناز, گل گلی پور, سارا, غانمی, کمال. (1395). 'تاثیر روش‌های مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(5), pp. 630-638. doi: 10.22067/ifstrj.v12i5.43025
خدانظری, آی ناز, گل گلی پور, سارا, غانمی, کمال. تاثیر روش‌های مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 12(5): 630-638. doi: 10.22067/ifstrj.v12i5.43025


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب