خدایاری،م.، 1389، بسته بندی های خوراکی برای موادغذایی. ماهنامه فناوری نانو،10(9):پیاپی 159.
رواقی، م.، مظاهری تهرانی، م. و آسوده، ا.، 1392، اثر میزان چربی آرد سویا بر ویژگی های شیمیایی وعملکردی ایزوله پروتئینی آن. نشریه پژوهش های صنایع غذایی، 33(1): 59-67.
سرمدی زاده، د.،. بدیعی، ف.، مفتون آزاد، ن.، احسانی، م. ر. وعامری شهرابی، آ.، 1392، بررسی اثر گلیسرول و سوربیتول بر ویژگی های فیلم های خوراکی ایزوله پروتئین سویا به روش سطح پاسخ. فصلنامه علوم و صنایع غذایی، 40(10): 103-116.
شکری بوسجین، ز.،کدیور، م. وکرامت، ج.، 1383، بررسی رابطه ساختمان و خواص عملکردی و رئولوژیکی صمغ کتیرا و مقایسه آن با صمغ عربی و کاربرد آن در کیک. پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده کشاورزی، 106 .
صارم نژاد، س.، عزیزی، م. ح.، برزگر، م. و عباسی، س.، 1388، بررسی اثرpH و غلظت پلاستی سایزر روی ویژگی های فیلم تهیه شده از ایزوله پروتیین باقلا. فصلنامه علوم و صنایع غذایی، 2(6): 93-103.
عبدالهی، م.، رضایی، م. و فرزی، غ.،1390، تهیه و ارزیابی خصوصیات نانوکامپوزیت زیست تخریب پذیر کیتوزان/ نانورس جهت کاربرد در بسته بندی مواد غذایی. نشریه پژوهش های علوم و صنایع غذایی، 7(1): 71-79.
فاضل، م.، عزیزی، م.ح.، عباسی، س. و برزگر، م.،1391، بررسی تاثیر کتیرا، گلیسرول و روغن روی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیب زمینی. فصلنامه علوم و صنایع غذایی، 34(9):97-106.
قنبرزاده، ب.، و الماسی، ه.،1388، بررسی ویژگی های فیزیکی فیلم های مرکب زیست تخریب پذیر خوراکی کربوکسی متیل سلولز – اسید اولئیک. فصلنامه علوم و صنایع غذایی، 2(6): 35-42.
قنبر زاده، ب.، الماسی، ه. و زاهدی، ی.، 1388، بیوپلیمرهای زیست تخریب پذیر و خوراکی در بسته بندی موادغذایی ودارویی. تهران : انتشارات دانشگاه صنعتی امیر کبیر (پلی تکنیک تهران).
مویدی، س.، صادقی ماهونک، ع.، عزیزی، م.ح. و.مقصودلو، ی.، 1392، بررسی اثر صمغ کتیرا بر ویژگی های کیفی نان حجیم. فصلنامه علوم و صنایع غذایی، 38(10):104.
Ahmadi, R., Kalbasi-Ashtari, A., Oromiehie, A., Yarmand, M. S.& Jahandideh, F., 2012, Development and characterization of a novel biodegradable edible film obtained from psyllium seed (Plantago ovata Forsk). Journal of Food Engineering,109(4): 745-751.
Albert, Y., Leung, A. & Steven, F., 1996, Encyclopedia of Common Natural Ingridients Used in Food Drugs and Cosmetic. Food Chemistry,59(2): 321.
Albert, S. & Gauri, M., 2002, Comparative evaluation of edible coatings to reduce fat uptake in a deep-fried cereal product. Food Research International, 35: 445-458.
ASTM, 1995, Standard test methods for water vapor transmission of material, E 96-95. Annual book of ASTM, American Society for Testing and Material.
ASTM., 2010, Standard Test Methods for Tensile Properties of Thin Plastic Sheeting, D882-10. Annual book of ASTM, American National Standards Instiute (ANSI).
Bertuzzi, M.A., Vidaurre, E.F.C., Armada, M. & Gottifredi, J.C., 2007,Water vapor permeability of edible starch based films. Journal of Food Engineering, 80:972-978.
Cao N., Fu, Y. & He, J., 2007, Preparation and physical properties of soy protein isolate and gelatin composite films. Food Hydrocolloids, 21:1153-1162.
Chen, C. H. & Lai, L. S, 2008, Mechanical and water vapor barrier properties of tapioca starch/decolorized hsian-tsao leaf gum films in the presence of plasticizer. Food Hydrocolloids,22: 1584-1595.
Cho, Y. S. & Rhee, C., 2002, Sorption characteristics of soy protein films and their relation to mechanical properties. LWT- Food Science and Trchnology, 35:151-157.
Cho, Y. S., Park, J. W., Batt, H. T. & Thomas, R. L., 2007, Edible films made from processed soy protein concentrates. LWT- Food Science and Technology, 40: 418-423.
Fishman, M. L., 1997, Edible and biodegradable polymer films: challenges and opportunities. Food Technology, 51: 60-74.
Gontard, N., Duchez, C., Cuq, B. & Guilbert, S., 1994, Edible composite films of wheat gluten and lipids: water vapour permeability and other physical properties. Food Science and Technology, 29:39-50.
Kim, K. M., Hwang, K. T., Weller, C. L. & Hanna, M. A., 2002, Preparation and Characterization of Soy Protein Isolate Films Modified with Sorghum Wax. J10122 in JAOCS,79: 615-619.
Lapasin, R. & Pricl, S., 1995, Rheology of industrial polysaccharides: theory and applications. Blackie Academic & Professional, London.
Londhe, S. V., Joshi, M. S., Bhosale, A. A. & Kale, S. B., 2011, Isolation of quality soy protein from soya flakes. International Journal of Research in Pharmaceutical and Biomedical Sciences, 2: 1175- 1177.
Morton, J. F.,1977, Major Medicinal Plants. ILLINOIS: Springfield,: Charles C. Thomas, 356-375.
Rhim, J. W., Wu, Y., Weller, C. L. & Schnepf, M., 1999, Physical Characteristics of a Composite Film of Soy Potein Isolate and Propyleneglycol Alginate. Food Science & Technology, 64:149-152.
Rhim, J.W., 2007, Natural Biopolymer- Based Nanocomposite Films for Packaging Applications. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 47:411-433.
Russo, M.A.L., Sullivan, C., Rounsefell, B., Halley, P. J., Truss, R. & Clarke, W.P., 2009, The anaerobic degradability of thermoplastic starch:Polyvinyl alcohol blends: Potential biodegradable food packaging materials. Bioresource Technology,100:1705-1710.
Salmoral E.M., Gonzalez, M. E., Mariscal, M. P. & Medina, L. F., 2000, Comparison of chickpea and soy protein isolate and whole flour as biodegradable plastics. Industrial Crops and Products, 11:227-236.
Shahabi-Ghahafarrokhi, I., Khodaiyan, F., Mousavi, S. M. & Yousefi, H., 2015, Effect of γ-irradiation on the physical and mechanical properties of kefiran biopolymer film. International Journal of Biological Macromolecules, 74: 343–350.
Siracusa, V., Rocculi, P., RomanI, S. & Dalla Rosa, M., 2008, Biodegradable polymers for food packaging: a review. Trends in Food Science & Technology,19:634-643.
Tharanthan, R.N., 2003, Biodegradable films and composite coatings:past ، present and future. Food Science & Technology, 14:71-78.
Tian, H., Xu, G., Yang, B. & Guo, G., 2011, Microstructure and mechanical properties of soy protein/agar blend films: Effect of composition and processing methods .Journal of Food Engineering,107: 21-26